Şimdi Ara

Sıralamam ne kadar oynar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Ben forumda yeniyim. Günlerce burada yazılanları araştırdım. Fakat kendi sınavım hakkında hala net bir fikre sahip değilim. Ygs1 39k geldi. Hedef İstanbul Üniversitesi bilgisayar müh. Geçen sene aldığı sıralama 34,300. Benim ilk amacım sıralamamı lys ile 30k ya taşımaktı. Fakat sınavda geçirdiğim rahatsızlık nedeniyle bütün sene boyunca 40 neti rahatlıkla geçen ben 33 net yaptım. Geometri de aynı şekilde denemelerdeki ortalamam 23 iken 16 net bekliyorum. Sizce mat 33 , geo 16 net iken sıralamam ne kadar oynar ? İstediğim üni ve bölüme girmek için şansım sürüyor mu ? Fendeki hedef netlerim fizik 23 , kimya 25 , biyo 17. Lütfen yorumlarınızı yazın :)

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elnino.09 -- 18 Haziran 2013; 17:17:15 >
  • Yardımcı olacak yok mu ?
  • durumumuz aynı sayılır ygs 1 38k lys mat 37 geo 17 fizik 23 kimya 25 bio 15 yapsam ne kada yükselebilirm acaba obp 40 mf4de
  • Benden bir tık önde sayılırsın benm de obp 46,7 acaba nasıl olur kestiremiyorum
  • bakalım umarım atmaz üstüne mezunum ben bide çok kötü koydu b usnav 65 -70 arası hedefle girdik 55 zor geldi..
  • Rahat kazanırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurov17

bakalım umarım atmaz üstüne mezunum ben bide çok kötü koydu b usnav 65 -70 arası hedefle girdik 55 zor geldi..

Ben de mezunum. Hatta sana bişey diyim. Ben sınavdan 2 gün önce gıda zehirlenmesi geçirdim. Sınava halsiz girdim , ortalarında ellerim karıncalandı, her tarafım uyuştu, ter bastı o halimle sınavı tamamladım. Yoksa bu netler hak ettiğim netler değildi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elnino.09

Herkese merhaba. Ben forumda yeniyim. Günlerce burada yazılanları araştırdım. Fakat kendi sınavım hakkında hala net bir fikre sahip değilim. Ygs1 39k geldi. Hedef İstanbul Üniversitesi bilgisayar müh. Geçen sene aldığı sıralama 34,300. Benim ilk amacım sıralamamı lys ile 30k ya taşımaktı. Fakat sınavda geçirdiğim rahatsızlık nedeniyle bütün sene boyunca 40 neti rahatlıkla geçen ben 33 net yaptım. Geometri de aynı şekilde denemelerdeki ortalamam 23 iken 16 net bekliyorum. Sizce mat 33 , geo 16 net iken sıralamam ne kadar oynar ? İstediğim üni ve bölüme girmek için şansım sürüyor mu ? Fendeki hedef netlerim fizik 23 , kimya 25 , biyo 17. Lütfen yorumlarınızı yazın :)

Benim ygs1 42 k mat 33 geo 13 34 k ya fln girsem yeter sence ne olur sonumuz ?

• Gerilicez gibi geliyor bana ama bilemiyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elnino.09 -- 18 Haziran 2013; 18:04:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.