Şimdi Ara

SIRALAMASI 50 100K ARASI OLANLAR HEMŞİRELİK 100K ÜSTÜ OLANLAR SAĞLIK TEKNİSYENLİĞİ VS YAZIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gidip de 50k nın üstünde üstünde mühendislik yazma hatası yapmayın

Büyük ihtimal şehri ve eğitimi iyi olmayacak mezun olunca da ucuza çalışmak zorunda kalınacak

İstanbul Ankara bir nebze de İzmir'de okunur mühendislik

İstanbul için İÜ nün altını yazmayın İÜ de de gidip metalurji falan yazmayın yazılacakları söylüyorum

Endüstri iyidir yazılır EE fena değil yazılır bu da bir de makine de yazılabilir ama pek önermem makineyi ceng sakın yazmayın İÜ de o sıralamaya YTÜ EHB veya Kom yazın

Ankara'ya ggelirsek en son gazi ve aybü yazılır bunlar da benzer bölümleri yazın ek olarak gazi makine yazılır baya iyidir

İzmir'de DEU ve ege yazılır yine benzer bölümler

Sağlık bölümlerine gelirsek bu sıralamalarda en mantıklısı hemşirelik

Gidin İÜ florans naytingen (okunuşu bu yazılışını bilmiyorum) yazın sanırım iş garantisi oluyor araştırın bunu bi bunda olmasa bile kesin atanırsınız en iyi eğeitimi veren hemşirelik ülkedeki

Daha düşük sıralamalarda 2 yıllık sekrerterlik falan yazın sağlıkla ilgili 15 20k alırsınız bu parayı mühendis almıyor

ARKADAŞLAR KONU TROLL AMAÇLIDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C77B8F2E6 -- 23 Haziran 2023; 18:0:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen niye 50k üstü müh yazdın

• hoppel kullanıcısına yanıt

50k yaptım

Olm 50k üstü dediysek 53 54k şık yer ywzılır

Mesela gazi makine 59k bu da yazılır

Ama eğer gazi makine ya da İÜ EE yazmıycaksan en mantıklısı hemşirelik

• Hocam buradaki kişileri dinleyerek tercih yapılır mı sizce? Hayatı boyunca görmediği insana sanal ortamda kim nasıl inansın? Ne okuyor,kaç yaşında,mesleği ne,hangi statüye sahip bunlar kesin değilken buradan birisini dinleyip kariyer planlamak çok riskli bir durum.Para önemlidir ama her şey değildir.Yani o kişi hemşirelik yerine veteriner hekim olmak istiyor belki sırf parası daha fazla(?)diye neden hemşirelik yazsın

• Hocam elbette insanlar son kararı kendileri verecek ona kimse karışamwz zaten

Sadece bilgilendirme amaçlı gerçekleri söyledim burada

• İlgi varsa , özgüvenli ve çalışkan biriyseniz 50-100 k arasındaki köklü ünilerde mühendislik okuyabilirsiniz bunda problem yok bence sadece dışarıdaki rekabetin farkında olmalısınız ve sınıftaki laylaylom takılan kişilerden uzak durmalısınız. Mesela kocaeli mekatroniğe baktım 88 k diyor sıralamasına ,bi arkadaşım mezun olunca almanyaya gitti mesela ordan sonu ne olur bilmiyorum da öğrenci çalışırsa imkan var bu tarz üniversitelerde de

• Hemşireliği devlete kapak atmak isteyen , girişken ve özgüvenli olmayan diğer memurlara göre daha fazla çalışayım ve onlara göre daha fazla maaş alayım(aynı kıdemdeki memurdan daha fazla kazanıyor) diyenler yazmalı . Tabi bunları kararsız olanlar için yazdım hemşirelik istemiyosa biri yazmasın , mühendislik istemiyorsa mühendislikte yazmasın bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne okuduğu gerçek olsa bile çoğu kişi öğrenci yani burada, tercih seçecek yetkinlikte bile değilken çoğumuz, bazıları yılların tecrübesiymiş gibi şu yazılmaz bu olmaz diyor.

Yani özetle reel dünyada araştırmak lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bi abim su ürünleri mühendisi 30k alıyor onu yapıcaz

• hacettepe cs de 4.sınıf birisi olarak

iü bilgisayarı öneririm yeni fakülte altında güzel bir yapılanmaya gittiler

şadi hocamızda dekan bence çok güzel bölüm oldu biraz araştırın güzel bir şehir güzel bir bölüm kesinlikle yazılır

youtube
    Bilgisayar Bilimleri, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Mühendisliği, Veri Madenciliği konularında eğitim ve güncel gelişmeleri takip amaçlı videolar yayınlanmaktadır. Bu kanaldaki videolar Şadi Evren ŞEKER tarafından hazırlanmaktadır. http://www.sadievrenseker.com Kanaldaki eğitim serileri için detayları, kullanılan sunumları, yazılan kodları ve izleme sırası gibi detayları takip için şu adrese bakabilirsiniz : http://sadievrenseker.com/wp/?page_id=546
    https://www.youtube.com/@Sadievrenseker_BK

• haklisin o yuzden ogretmenlik yazmayi dusunuyorum ilkogretim olursa baya iyi olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Acytoth A kullanıcısına yanıt

Hocam benim bahsettiğim eski bölüm şuan Cerrahpaşa ya geçen

Bu sizin bahsettiğiniz daha açılmadı diye biliyorum yeni bir fakülte kurulma aşamasında

Daha sadece 2 adet öğretim üyesi var bilgisayar için diğre bölümlerde hiç yok hatta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.