Şimdi Ara

6 ay 120k sayısal sıralaması için yeterlimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temelim çok az türkçem biraz iyi sadece 28-30un altı olmuyor matematikte 8-10 net yapıyorum biyolojim çok az var kimya ygs kısmı var az biraz fiziğim ve geometrim hiç yok
    Sayısaldan 120k yapmam gerekiyor
    Düzenli çalışamıyorum 6 ay dişimi sıksam temeli olmayan biri için zormu bunu yapmak ?
    Yardım edin akıl verin
    120k yapmam gerekiyor en kötü ihtimal 140k
    Gerçekten bunaldım mezunum dersaneye gidiyorum yardımcı olanlara teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 120k yapılamayacak sıralama değil hocam daha 6 ay var hedefini daha yüksek tut daha iyisini bile yaparsın yeterki 6 ayı verimli geçir ve lys konularını aksatma
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker8

120k yapılamayacak sıralama değil hocam daha 6 ay var hedefini daha yüksek tut daha iyisini bile yaparsın yeterki 6 ayı verimli geçir ve lys konularını aksatma

Hocam temelim yok ondan dolayı korkuyorum zor bir hedefmi bu ?

Ortalama bi çalışmayla halledebilirmiyim ?

• çok daha iyisini bile yapabilirsin hedefini yüksek tut hocam mesela en kötü 80 k yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

quote:

120k yapılamayacak sıralama değil hocam daha 6 ay var hedefini daha yüksek tut daha iyisini bile yaparsın yeterki 6 ayı verimli geçir ve lys konularını aksatma

Kardeşim benimde hiç temelim yoktu ygs de 4 matematik yapmıştım ama şuan 15-20 yapabiliyorum hedef 30 sende yapabilirsin önemli olan kendine güvenin temelim yok diyip bi köşeye çekilme inan 120k çok kolay yapılacak sıralama sen daha iyisini hedefle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

quote:

Kardeşim benimde hiç temelim yoktu ygs de 4 matematik yapmıştım ama şuan 15-20 yapabiliyorum hedef 30 sende yapabilirsin önemli olan kendine güvenin temelim yok diyip bi köşeye çekilme inan 120k çok kolay yapılacak sıralama sen daha iyisini hedefle

Hadi inşallah kardeşim inşallah

• az bir çalışma ile 96k temelimde yoktu sadece dershanede iyi dinledim 5 net ile başladığım matta sınavda 25 yaptım oluyor yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6 ay çok büyük bir süreç bence 80 e kadar çekme şansın var tabi hakkını vererek çalışırsan
  • internet kafeden çıkmayan arkadaşım 180k yaptı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.