Şimdi Ara

Sıralı Atikere sahip POLO 1.6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 model polo aldık. Benzinin güçüne dayanamıyacağımızı düşündüğümüz için LPG taktırdık. Yanlız taktırdıktan sonra sabahları gördük ki araç ısınmadan hareket etmiyor. Hemen LPG ustası ve bir motor ustasına gösterdik LPGci sorun bulamadı motor ustası önce dinoma sonra bujileri değiştirdi ama nafile hala devam ediyor. Daha sonra internette biraz araştırdım benzinle bir süre denenyip sorunu çözenler varmış bende benzinle kullanmayı denedim ama sorun hala devam ettiği için gerçekten başına gelipte çözzen birisi varsa yardımını bekliyorum.
    Daha detaylı anlatmak gerekirse sorunu araç benzinle çalışmaya başlıyor devir olması gerekn 900-1000 arasında degil 1100-1200'de çalışıyor sonra gaza basıp cekerseniz araba stop ediyor yoksa 3 dakka kadar bekleyip hararet göstergesi 90 dereceye çıkmadan yolla çıkamıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Atiker 2000 polo classic

• Sorunlar lpg takıldıktan sonra başlamış ise,regülatörü deneme maksatlı değiştirip 1-2 gün deneyin.Regülatör lpg yi kesemez ise işeme denilen olay gerçekleşir ve çalıştırmada,ilk harekette zorlanma olur.
  • ilginiz için teşekkürler lpg takıldıktan sonra böyle bir sorunla karşılaştım fakat işeme olayı olması için LPG nin açık olması lazım değil mi LPG kapalı ikende bu olay gerçekleşiyor. Normalde olucağı gibi benzinle başlayıp benzinle devam ediyorum ama araç soğuyunca yine kalkışta stop ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifergun -- 13 Şubat 2010; 12:10:57 >
  • lpgyi içeriden kapatarak değil direk motor kısmından lpg sigortalarını sökerek deneyin yine aynı sorun varsa lpg ile alakalı bir sorun değildir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.