Şimdi Ara

SIRALI OTOGAZ FİLTRE FİYATLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilmiyorum başınıza geldimi aracınızda sıralı sistem filtresi varsa değişim ücreti yaklaşık 50 tl tutuyo lpg sisteminizin markası ne olursa olsunwww.lpgyedekparca.com sitesine girin sıralı lpg filtre fiyatları nı kontrol edin derim .

• kendimiz değiştirebilir miyiz? benimde bu parçayı değiştirmem lazım artık. 30 bin km oldu nerdeyse.
  • Regülatör sonrası için filtreyi değiştirmek kolayda, gaz kesici içindeki filtre ile uğraşmayın, yetkili servise gidin. Yılda bir vereceğiniz fazladan 20-30 liradan sebep Allah göstermesin aracınızdan olursunuz.
  • Aracımda Atiker lpg sistemi mevcut, tatile memleketime geldim. Birkaç gün sonra aracım lpg 'ye geçmemeye yada kafasına göre geçmeye başladı (Allah 'tan 900 km. lik uzun yolda sorun çıkarmadı 85 - 95 km. hız aralığında 65 lt. yaktı aracım)

Geçen hafta atiker servisine gittim regülatörde bulunan ısı sensörü bozulmuş bilgisayardaki yazılımda regülatör sıcaklığını -65 derece görüyordu, sensör değiştirildi. Aldığımdan beri bakım yaptırmamıştım filtreyide kontrol ettirdim bayağı kurum birikmişti bunun üzerine filtre değişimi de yapıldı, kalibrasyon kontrol edildi. Ayarlar gayet güzel dendi zaten hem yakıtından memnunum hemde arıza lambası da yanmadığı için benim içinde problem yoktu toplamda sensör+filtre+kalibrasyon kontrolü bedeli olarak 50 TL. ödedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG ve BUJİ seçimi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.