Şimdi Ara

Siri silindi telefon kilit!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iphone 4 ios5 baseband 4.3.5 versiyon cihazıma siriyi yükledim ardından siriyi cydiadan sildim şuanda cihaz açılmıyor restore yapmaya çalıştım her seferinde 3194 hatasıyla karşılaştım bütün çözümleri denedim ama nafilee!! şuan ne yapabilirim bi yol gösterirseniz çok sevinirim

• takip, geçmiş olsun
  • Çok sık rastlanan bı hata kodu aslında Google da araştırdınız mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyn238

arkadaşlar iphone 4 ios5 baseband 4.3.5 versiyon cihazıma siriyi yükledim ardından siriyi cydiadan sildim şuanda cihaz açılmıyor restore yapmaya çalıştım her seferinde 3194 hatasıyla karşılaştım bütün çözümleri denedim ama nafilee!! şuan ne yapabilirim bi yol gösterirseniz çok sevinirim

Host dosyani orjinal haline cevir antivirus vb programlari kaapat itunesi ac telefonu dfu moda al ve restore et unutma shsh kaydin yoksa en son versiyonu yuklemek zorundasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif61 -- 22 Aralık 2011; 2:50:17 >
  • teşekkür ederim.önce redsn0wla tekrar jailbreak yaptım bekleme ekranında kaldı itunes cihazı görüyor ama ekran bekleme ekranında donuk vaziyette.heralde akşam 10dan beri restore yapmaya çalışıyorum.netteki tüm yolları denedim olmuyor zaten yabancı kaynaklarda bile bu sorunla alakalı adam akıllı bi bilgi yok kafayı yemek üzereyim
  • çok şükür ssh dosyası var ama çözüm bulamıyorum
  • quote:

teşekkür ederim.önce redsn0wla tekrar jailbreak yaptım bekleme ekranında kaldı itunes cihazı görüyor ama ekran bekleme ekranında donuk vaziyette.heralde akşam 10dan beri restore yapmaya çalışıyorum.netteki tüm yolları denedim olmuyor zaten yabancı kaynaklarda bile bu sorunla alakalı adam akıllı bi bilgi yok kafayı yemek üzereyim

Arkadasim 3194 hatasi iphone da en sik rastlanan hatadir birakin yabanci kaynaklari bu site icerisinde bile 10 larca kaynak var cozumu ise size soyledigim sey inanin bana su an telefon elimde olsa 5 dakka da hallederim panik yapmayin rahat olun temiz bir bilgisayar lazim host dosyasi ile oynanmamis itunes kurulmamis filan itunesi kurarsiniz yeni versiyonu atarsiniz hepsi bu ama bi son care ilk once size ilk soyledigimi uygulayin bence host dosyanizi orjinal haline getirin telefonu dfu ya alin ve restore edin bu kadar kolay korkmayin sorununuz kesinlikle cozulucek birsey saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif61 -- 22 Aralık 2011; 2:59:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

teşekkür ederim.önce redsn0wla tekrar jailbreak yaptım bekleme ekranında kaldı itunes cihazı görüyor ama ekran bekleme ekranında donuk vaziyette.heralde akşam 10dan beri restore yapmaya çalışıyorum.netteki tüm yolları denedim olmuyor zaten yabancı kaynaklarda bile bu sorunla alakalı adam akıllı bi bilgi yok kafayı yemek üzereyim

Arkadasim 3194 hatasi iphone da en sik rastlanan hatadir birakin yabanci kaynaklari bu site icerisinde bile 10 larca kaynak var cozumu ise size soyledigim sey inanin bana su an telefon elimde olsa 5 dakka da hallederim panik yapmayin rahat olun temiz bir bilgisayar lazim host dosyasi ile oynanmamis itunes kurulmamis filan itunesi kurarsiniz yeni versiyonu atarsiniz hepsi bu ama bi son care ilk once size ilk soyledigimi uygulayin bence host dosyanizi orjinal haline getirin telefonu dfu ya alin ve restore edin bu kadar kolay korkmayin sorununuz kesinlikle cozulucek birsey saygilar

pcden itunesu silip tekrar yüklesem olur mu? şuanda üniversitede yurttayım elimde dandik bi netbook var sadece.onun için bu kadar acele ediyorum bütün hafta burdayım elimdeki tek telefonda bu şimdi itunes'u silip tekrar kurucam umarım işe yarar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

pcden itunesu silip tekrar yüklesem olur mu? şuanda üniversitede yurttayım elimde dandik bi netbook var sadece.onun için bu kadar acele ediyorum bütün hafta burdayım elimdeki tek telefonda bu şimdi itunes'u silip tekrar kurucam umarım işe yarar

Bak kardesim yapman gereken sey oncelikle host dosyani orjinal halİne getir google dan bak nasil yapildigina sonra itunes in son versiyonunu kur. Sonra telefonu dfu ya al ve restore et hepsi bu bende mobile den giriyorum
    Laptop um yanimda olsa uzaktan yardimla hallederdim hemen ama ne yazikki su an yanimda degil
    Laptop um

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif61 -- 22 Aralık 2011; 3:23:26 >

• ifaith 1.4.1 ile ssh dump edin sonra ifait serverinden cektiginiz ssh kaydı ile fw oluşturun sonunda ireble dfu moduna alın sonra tekrar yükleyin alacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 22 Aralık 2011; 3:29:19 >
  • net cözümü yazayım kardesim host dosyasının olduğu yerde host tinnyumbrella diye bi klasör var ilk onu sil
    host dosaysının içini istersen tamamen boşalt
    daha sonra ireb programı ile telefonu dfu moda al
    son olarak shift restore ve mutlu son umarım işini görür. saygılarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

ifaith 1.4.1 ile ssh dump edin sonra ifait serverinden cektiginiz ssh kaydı ile fw oluşturun sonunda ireble dfu moduna alın sonra tekrar yükleyin alacaktır

en temizi budur +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kain061

quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

ifaith 1.4.1 ile ssh dump edin sonra ifait serverinden cektiginiz ssh kaydı ile fw oluşturun sonunda ireble dfu moduna alın sonra tekrar yükleyin alacaktır

en temizi budur +1

ifaith programını kullanmayı bilmiyorum şimdi ona bakıyorum.host dosyasını sildim umbrellayı sildim olmadı itunesu silip en son sürümle tekrar güncelledim olmadı.şimdi ifaith'i kullanmaya çalışıyorum.ilginize teşekkür ederim.
  • kesin çözüm itunes versiyonunu güncelledim. C:\Windows\System32\drivers\etc dosyası içindeki umbrella dosyalarını sildim ve sn0wbreeze ile baseband koruyarak 5.0.1 version oluşturdum.oluşturulan versiyonu shift restore yaparak itunes'a gösterdim sorunsuzca yükledi elma ekranında kaldı onuda snowbreeze işlemi bittiğinde masaüstüne attığı ibooty ile halletim hepsi bu kadar tekrar teşekkür ederim.size tavsiyem yüzde yüz düzgün ve güvenilir bi siri çıkmadıkça kesinlikle siri yüklemeye kasmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyn238 -- 22 Aralık 2011; 5:06:44 >
  • Siri Annesinin Evine Kaçmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.