Şimdi Ara

sirius uydusundaki kanallar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • siriustaki kanalların tamamı şifreli hemen hemen, bunlardan hangilerini seyretme imkanımız var, emu kanalların tamamını çözebilir mi, yardımcı olursanız sevinirim.

• Emu ile nagravision, viacsess, conax, irdeto, skycrypt, tpscrypt ve mediaguard şifreleriyle yayın yapan kanallar izlenebilir.
  • Sirius'ta emu ile çözeceğin kanal sayısı çok az. 1 tane TV1000 ve Viasat3 çözülüyordu en son. Değmez. Ama sağlam bir receiver ile çoğu çözülüyor. Moskova'daki evimde iskandinav ülkelerinin yayınlarının çoğunu çözüyor ve izliyorum. Tabii SS2 ile değil, receiver ile. Viasat ve TV1000'leri tavsiye ederim. Türkiye'de, tüm Viasatları izlemek için en az 3m'lik çanağa ihtiyacın var. Bu da çok pahalı.

Şu anda emu ile çözebileceğin TV1000 ve Viasat3 kanalları var. Bu yayınları da almak için en az 1,5m'lik çanağa ihtiyacın var.
  • arkadaşlar, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, bende topfield receiver var, emu da yüklü, fakat 2-3 kanal seyredilebiliyor, diğer tüm kanallar, şifreli, emu acaba niye çözmüyor diğer kanalları, çanağım 120 cm, ama lnb'im yüksek kaliteli, yani tüm yayınları rahatlıkla alabiliyorum, yayın var, fakat şifre çözülmüyor maalesef, oldukça da çeşitli kanal ve yayın var, izlemek istiyorum, çözülmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziraatçı -- 25 Kasım 2004, 11:13:10 >
  • Sirius uydusunda emu ile çözülebilecek çok fazla kanal yok sadece 2-3 tane var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.