Şimdi Ara

şirket avukatlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN 11. SINIF ÖĞRENCİSİYİM ANADOLU LİSESİ OKUYORUM VE ÜNİVERSTEDE HUKUK BÖLÜMÜ OKUMAK İSTİYORUM. MESLEK OLARAK DA AVUKATLIK İSTİYORUM AMA ŞİRKETLERDE ÇALIŞABİLECEK Bİ AVUKAT OLMAK İSTİYORUM AMA BUNUN İÇİN HANGİ TÜR AVUKAT OLMAM LAZIM EĞER BU TÜR AVUKAT OLANLAR VARSA LÜTFEN CEVAP VERSİN VE MESLEKTEKİ DURUMLAR NASIL İŞ OLANAKLARI VE MAAŞLAR YÖNÜNDEN ŞİMDİDEN CEVAPLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

• Sen bir büroda çalışırsin. Şirket buroyla anlasir ve sende sirketin isleriyle ilgilenmeye baslarsin. Bildiğim kadarıyla temel prensip bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler cevapladığın için ama illa ki büro mu lazım
  • İlla büro lazım değil direk bir şirkette de avukatlık yapabilirsiniz tabi haliyle büyük şirket olmalı.
    Ancak burada sizi at gibi koştururlar yorarlar ekstra işler verirler azarlarlar (ne yazık ki Türkiye de avukatlara gereken değer verilmiyor).
    O nedenle tavsiyem kendi buronuzda kaliteli avukat olup o kişileri ayağınıza getirtmek bu şekilde daha iyi olur sizde inşallah kazanırsanız hukuk fakültesi bunu gorursunuz başarılar diliyorum

• Cok tesekkur ederim insallah kazanirim tabi.dediğiniz gibi büro açmak iyi olur ama bunun içinde tabi ki bi çevrem olması lazım ki iş teklifi gelsin öyle değil mi

• Cok tesekkur ederim insallah kazanirim tabi.dediğiniz gibi büro açmak iyi olur ama bunun içinde tabi ki bi çevrem olması lazım ki iş teklifi gelsin öyle değil mi

• Rica ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satış görevlisi ukalalığı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayaller paris hayatlar Zonguldak edebiyat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.