Şimdi Ara

Şirket için geniş kapsamlı bir site açmayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu anda olmasa da önümüzdeki yıl aile şirketimiz için geniş kapsamlı bir site açmayı/açtırmayı düşünüyorum.
    Yalnız bu konu hakkında hiçbir bilgimiz yok. Zaten o yüzden erkenden araştırmaya başladım.

Şimdi bu tür konularda neye bakılması gerekiyor? Site de işimizle ilgili her türlü bilgi olacak (kategorilenmiş bir şekilde)
    Muhtemelen bunun için bir bilgisayar/yazılım mühendisi ile çalışmak gerekecek. Çünkü öyle basit bir şey istemiyorum tasarım bakımından.

Fakat her şeyden önce bu site yıllık kaç para oluyor ortalama? Para sorun değil. Ticari bir site olacağı için öyle üyeliğe falan gerek olmayacak. İnsanların girip bilgi alıp bizimle iletişime geçebileceği tarzda bir şey düşündüm.

NOT = Eğer bu konularda bilmem gereken başka şeyler varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden

Edit = Mesela direk domain almak var veya hazır site adı altında satılan yerler var. Farkları vs nedir çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 3 Şubat 2016; 21:33:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.