Bildirim
Şirket Üzerine Yabancı Plakalı Araç Alma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zafer1912
Merhaba A.Ş Şirketimiz Adına Yabancı Plakalı Araç Getirmemiz Mümkün Müdür? İhracat ve İthalat Yapan Bir Firmayız.Saygımlarımla
A.Ş. şirketin var, hukuk müşavirin yok ve Donanım Haber'den yardım istiyorsun... -
quote:
Orijinalden alıntı: earl2000
quote:
Merhaba A.Ş Şirketimiz Adına Yabancı Plakalı Araç Getirmemiz Mümkün Müdür? İhracat ve İthalat Yapan Bir Firmayız.Saygımlarımla
A.Ş. şirketin var, hukuk müşavirin yok ve Donanım Haber'den yardım istiyorsun...
Bunu (gümrük müşaviri diyecektim aslında) söylemek için için gelmiştim, ivedi uzuyorum
-
Hergun arac almak icin sartlari mumkun mertebe zorlastiriyoruz. Bugunde bu turedi. Yarin sirket uzerine yurt disindan sakat arabasi alabilirmiyiz diye postlar gelir. Sonra araci alirsak ruhsati sakat aracindan cikarabilirmiyiz gibi degisik kombinasyonlarlada karsilasacagiz gibi gozukuyor ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Merhaba,
Bir ara Bulgaristan'da okuyan kuzenim araştırmıştı Şirketinizin yurt dışındaki şubesine kayıtlı aracınız olursa 2 sene buraya getirebiliyorsunuz demişti Fakat daha sonra ilgilenmedi. Araştırmanız için fayda sağlayabilir diye paylaşmak istedim.
Saygılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X