Şimdi Ara

Şirkette Online Oyun Yasak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben şirketten Ultima Online serverına bağlanmaya çalışıyorum fakat bu yasaklanmış durumda. Ben şirketten evdeki bilgisayarıma veya arkadaşımın bilgisayarına bağlanarak bu oyunu oynayabilir miyim? Başka bir bilgisayarı proxy veya köprü gibi kullanıp onun üzerinden internete girip bu oyunu oynayabilir miyim?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..

• Yasaksa niye zorluyorsun ? isinden mi olmak istiyorsun ?

SOyldigin sekilde oynayabilirsin tabii, ancak 1 fps ile biraz zor. Yazilimin proxy destegi yoksa olmaz, ancak tunel yazilimlari isini gorur. Evindeki makineye ve is yerindeki makineye kurup ordan evindeki interneti kullanarak baglanabilirsin, ama tabii ping sureleri artacaktir.
  • Tünel yazılımı derken aklında belli bir yazılım var mı? Ping süresi sorun değil. Evdeki internet bağlantımı burada kullanayım yeter. Merak etme işimden olmam ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thief4eVeR

Merhaba,

Ben şirketten Ultima Online serverına bağlanmaya çalışıyorum fakat bu yasaklanmış durumda. Ben şirketten evdeki bilgisayarıma veya arkadaşımın bilgisayarına bağlanarak bu oyunu oynayabilir miyim? Başka bir bilgisayarı proxy veya köprü gibi kullanıp onun üzerinden internete girip bu oyunu oynayabilir miyim?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..

Senin gibiler yüzünden bizler interneti ve ağı iyice sınırlamak zorunda kalıyoruz.Bu durumda interneti/bilgisayarını normal bir şekilde işi için ve gayet kabul edilebilir özel ihtiyaçları için kullananların hakları kısıtlanmış oluyor.

• demekki sizin gibilerin mesai saat lerinde işyapmayıp oyun oynamalarından şikayetci bu adamlar ki bu yasağı koymuşlar ben olsam direk tesbit edip kovardım
  • Arkadaşlar şu anda stajdayım ve herhangi bir iş yok. Normal bir şekilde bilgisayar oyunu oynamamıza izin var ve herhangi bir şey demiyorlar. Ben de biliyorum bazı gerçekleri ve emin olun hepsini önceden düşündüm.

Flash oyunlarıma geri döneceğim galiba :)
  • Aklima ilk gelen openvpn .veya windows un kendi vpnini kullanabilirsin. windows un vpn ini ayarlamak sorun olabilir yalniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA Online en karlı iş?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Suitimale ,çalışmaya devam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spyae

Suitimale ,çalışmaya devam.

Hele koskoca idare müdürü de söylediyse olay bitmiştir... E Burhan Altıntop'lar kolay yetişmiy...
  • Arkadaş çözüm yolu sormuş.Siz durumun etik olup olmadığını soruyorsunuz. Yaptığı işin günahıda, sevabıda, sonuçlarıda kendisine ait
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Arkadaş çözüm yolu sormuş.Siz durumun etik olup olmadığını soruyorsunuz. Yaptığı işin günahıda, sevabıda, sonuçlarıda kendisine ait

Sonunda mantıklı düşünen biri çıktı. Teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.