Şimdi Ara

[SIRLARI]3 Ayda 15 kilo Aldım. - 3 Haftada ise 4 kilo verdim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
2
Favori
3.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Geçen yaz tatiline girişte Tamı tamına 60 Kiloydum. Birkaç Tatsız Olaylar oldu. Tehdit edildim. Üzerime adam gönderildi. vs vs.
    Zaten o yılda tehditleri aldığımda Hergün Düzenki Şınav ve mekikleri yapıyordum.
    Kendime azim , kendine güven sabır, duygularını Çok Yoğun oldu.

Özellikle Zayıf Kardeşlerim İçin ; İnternette Doğal yoldan Kilo alma yöntemleri buldum. Çok Kalorili yemekler (fast food değil)

Örneğin patates haşlaması , patates salatası , Patates domates patlıcan biber tepsileri (Doğrama ) Dondurma , aklımda kalanlar bunlar. Çok araştırıp , işyerinde çıktılar çıkartmıştım.

Kilo almaya başladıktan sonra Çift Dumbell aldım. 5 kg.

Ucuz olsun diye evde çalışıyordum. Hemde Zaman sıkıntım yoktu. - + Ları tabiki var.

Hem Spor yapıp hem kilo almaya başladım.
    Yaz bittimi 75 kg oldum. 3-4 ay sonra 5 kg daha aldım. 80 kg oldum. Tek sorun hafiften ama hafiften öyle fıçı değil bir göbek çıktı.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Şişman Kardeşlerim İçin : 2011 Mayıs ayına geldiğimde Göbek için Uzunca Araştırma yaptım. (Prison breaktaki scoilfield gibi. )

Çıktılar masa üzerinde küçük kağıtlar vs vs.

Her Kalktığımda 2 bardak soğuk su içiyordum. Ki Bu Vücudun kalori harcayarak soğuk suyu normale çeviri. buda tok tutar. Halı Saha Kursuna başladım. Hem zihinsel Hem Fiziksel Olarak Çok faydalı oldu. Eğlenceliydi de. Kahvaltı Az edip , Öğle yemekleri yemiyerek 3 haftada 4 kilo verdim. 76 oldum.

Şu anda 74 Oldum Bu arada.

---------

Vücudda sadece Göğüs karın çalışıyorum. Sorularınıza yardımcı olabilirim...

• benim de en az 5 kilo almam gerek. 1.75 55
  • İnşAllah Alırsın
  • Varmı sorusu olan ?
  • 5-6 kilo vermem lazım kola cips patates kızartması vs vs gibi yağlı,fast food tarzı yiyecekleri yemiyorum öyle diyet yapıp sabah 50 gr su 100 gr su seklinde yemek yemeyide düsünmüyorum +30 dakika kardiyo yapıyorum insallah zayıflarım
  • göbek eritmek için hangi hareketi öneriyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 10 Temmuz 2011; 21:52:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

göbek eritmek için hangi hareketi öneriyorsunuz..

Uzman tv de Çok güzel hareketler var.

1-Siz Uzanın Dizinizi kendinize doğru yaklaştırın yani Namazda Secde'ye Gitmenin 180 Derece Dönmüş Hali . Kendinizi İleri atıyorsunuz. Ama bacağınız dik karşıyı gösterdiğinden alt karın kaslarını güçlendirmiş olacaksınız.

2- Elinize 2 dumbell alıp uzanın. aynen Namazda Secde'ye Gitmenin 180 Derece Dönmüş Hali . Ayaklarınızı tavana bakacak kadar geri Çekin.

2 numara çok özel bir harekettir. MusclE Fitness dergisinden

quote:

Orijinalden alıntı: NaSTiEsTR

5-6 kilo vermem lazım kola cips patates kızartması vs vs gibi yağlı,fast food tarzı yiyecekleri yemiyorum öyle diyet yapıp sabah 50 gr su 100 gr su seklinde yemek yemeyide düsünmüyorum +30 dakika kardiyo yapıyorum insallah zayıflarım

İnşAllah Verirsiniz. Yüzemeyi Çok Faydalı görüyorum. ama çıkınca çok acıkıyorsunuz. Sonuçta beyine akciğere fazla oksijen gidiyor. Ama Koşu daha fazla önemli uzmanlar tarafından..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.