Merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz. Tavsiyem giderken yanınıza küçük bir sabuk almanızdır. KTM denilen merkezlerde uzunca bir süre kalacaksınız.
quote:
Orijinalden alıntı: SKELETER
Merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz. Tavsiyem giderken yanınıza küçük bir sabuk almanızdır. KTM denilen merkezlerde uzunca bir süre kalacaksınız.
KTM ye gitmeden katılamıyoruz dimi ? bir de diyarbakır ya da mardin e katılma imkanımız var ben uçak biletimi aldım diyarbakıra ama ordan otobüsle 1 saatte mardine geçebiliyormuşum hangisini tavsiye edersin..diyarbakır çok berbat bi yermiş
msn yazsana kardes
Tüm KTM ler berbattır :) PM attım.
Kardeşler şu anda hangi ktm ye gidersen git sıkıntı yaşayacaksın. Ben Diyarbakır a gitmiştim. Bölüklerden birinin gazinosunda yerde yatmıştım. Daha sonra bir kez sınav için izin kullandım. Onda da Mardin KTM de kaldım. Hemen hemen hepsini biliyorum yani. En güzeli Silopi ye direk gitmen ama işte bölgeyi bilmediğin için senin için zor olabilir. Mardin KTM ye havaalanı çok yakın, yürüyerek 20 dk dolmuşla 3-4 dk sürüyor. Diyarbakır'a gidim dersen havaalanında imbizatlar bekliyor zaten. Belediye otobüsü ayarlıyorlar. Direk KTM ye gidebiliyorsun. Ama benim tavsiyem hemen girme KTM ye saatlerce beklersin orda açık havada üstelik.
Öncelikle hangisine katılırsan Diyarbakır/Mardin orada beklersin tahminen 1 gece kalırsın. Ardından sizi oradan otobüslerle Şırnak a götürecekler. Şırnak KTM de de 1 gece kalırsın ardından birliğine yollarlar. Şırnakta ki tüm birlikler hemen hemen aynıdır. Boşuna çok eşya götürme çarşı iznin olmayacak. Geri kalan ihtiyacıda onlar verecek zaten. İlk akşamdan malzemeleri verirler size. Verilecekler G3 Tüfek, hucum yeleği, kamufulaj, bot, eşortman, pijama, banyo havlusu, yüz havlusu, sabun, diş fırçası, dişmacunu. 2 takım don ve fanila. Sana bunlara ek olarak götürmeni kesinlikle tavsiye ettiklerim nasır bandı(eczanelerde var askeriye de bulamazsın), bot için güzel bir tabanlık, içlik al birde bulamama ihtimalin var. Hava soğuk oluyor oralarda. Hele gece nöbetleri hepten soğuk oluyor :)
Banned Id nickli arkadaşa attığım PM in editlenmiş halidir.
Bu arada yanınızda cep telefonu götürmeyin. Götüreceksenizde dandik bir şey götürün. KTM lerde telefona müsade ediyorlar orada konuşursunuz. Tabi ortalık yerde değil gizli kuytuda. Yoksa bulurlarsa kırar atarlar. Kendi birliğinizde telefon yakalatırsanız ise disiplin hapsi yatarsınız askerliğiniz uzar.
ben pm atamıyorum adresim gslik@hotmail.com ekler misin dostum pm için saol çok faydalı oldu
ulan 333. kd olarak silopi'de yaptım askerliği.msn yazdım ekleyin yardımcı olayım diye.birçoğunuza pm'de attım kimse dönmedi ve eklemedi beni vallahi pes doğrusu.
Batıdan otobüsle gidecekseniz direk silopiye gidebilirsiniz ama yolda jandarma çevirirse indirebilir indirmezse silopi mekezi yer zaten
quote:
Orijinalden alıntı: DevranKSK
ulan 333. kd olarak silopi'de yaptım askerliği.msn yazdım ekleyin yardımcı olayım diye.birçoğunuza pm'de attım kimse dönmedi ve eklemedi beni vallahi pes doğrusu.
dostum pm atamıyorum onaylatacak cep telim kalmadı banlandım bunu da zar zor açtım verdiğin adresi de tam 3 adresimden ekledim ama seni bir türlü çevrimiçi göremedim mail de attım ona da cevap gelmedi benim adres gslik@hotmail.com bir de sen eklemeyi dene istersen bu adresten henüz eklemedim seni bi bu kaldı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme