Ulş.per.okl. ve eğt.mrk.eğt.a. 1'nci ulş.er eğt.tb./alaşehir/manisa 2 Mart 2023 tarihi Manisa Alaşehir 1.grup Var mı aynı yere çıkan 😊 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ulş.per.okl. ve eğt.mrk.eğt.a. 1'nci ulş.er eğt.tb./alaşehir/manisa 2 Mart 2023 tarihi Manisa Alaşehir 1.grup Var mı aynı yere çıkan 😊 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bedelli Askerlik 2023 - 2024 | MANİSA ALAŞEHİR BEDELLİ ASKERLİK WHATSAPP GRUPLARIMIZA KATILIN facebook MANİSA ALAŞEHİR BEDELLİ ASKERLİK WHATSAPP GRUPLARIMIZA KATILIN
(Linkler Yorumda) https://www.facebook.com/groups/628242604423643/permalink/1274539786460585< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medicruel -- 21 Şubat 2023; 23:8:16 > |
beyler nasıl gidiyor? ben 5 mayıs ta oradayım. eşya falan verdiler mi çok bir şey almaya gerek var mı yanımıza |
Benim de sevk işlemleri başlangıç tarih 4 Mayıs. WhatsApp grubu falan bulabildiniz mi |
Evet buldum da bulup napcan geri çıktım dkflofo sevk kağıdım bugün çıktı 6 mayısta ordayım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |