Şimdi Ara

Sırt Ağrısı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar günde 5 6 saat oturup ders çalışıyorum masada onun dışında da yaptığım bir fiziksel aktivite falan yok hep evdeyim mezun olduğum için herneyse bugün fena sırtım ağrıdı gerçekten ve ders çalışamadım daha fazla bıraktım sanırım oturduğum sandalye yüzünden oldu çünkü çalışma sandalyesi değil ve masama göre biraz alçakta kalıyor bu yüzden konforlu bi sandalye almayı düşünüyorum sandalye tavsiyesi veya farklı bir tavsiyesi olan varsa tavsiyelere açığım

• arkası fileli olanları tavsiye ederim. Komforlu oluyorlar ben ikinci el almıştım. Ayrıca tavsiyem hocam arada bir çıkın dolaşın ruh sağlığı açısından hep evde kalmak iyi değil
  • Hiç yapamıyorsan şınav çek. Eğer başlangıçta yapamıyorsan dizlerini yere değdirerek alışmaya çalış. Bende de spordan önce kamburluk sırt ağrısı falan çıkmıştı sonradan geçti. Sırt kaslarını çalıştıracak ev şartlarında bir sürü hareket var araştır derim.

• 01Alucard01 kullanıcısına yanıt
    Bir çift dumbell almak lazım hocam o zaman
  • Alırsan hareket seçeneklerin artar. Evin kapıları sağlamsa barfiks çubuğuda alınabilir.

• masayı yükseltmek yardımcı olabilir boyunuz fazlaysa. ben öyle çözmüştüm. yükseltmek için de para falan vermedim evde bulduğum şeylerle çözdüm geçen sene gerçekten büyük problemdi

• believer.yks B kullanıcısına yanıt
    Hocam yaşadığım yerde -İstanbul olmasına rağmen- öyle dışarı çıkıp dolaşacak yer yok maalesef bu yüzden full evdeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli Göğüs Ağrısı
    2 yıl önce açıldı
    Bel ve Sırt Ağrıları
    12 yıl önce açıldı
    Bacak ağrısı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siz de haklısınız hocam. Benim oturduğum yere yakın meydanımsı bir yer var çıkıp orada dolanıyorum. En azından insan görmüş oluyorum. Yine de dumbell çalılabilirsiniz sırtınız için  Ayrıca bu ağrı yattığınız yerden kaynaklanıyor da olabilir. Ben arada koltukta yatıyorum sabahları sırt ağrım oluyor. Dikkat edin hocam sınav gelip geçici sağlık baki  

• sırt ve bel kaslarınızı güçlendirmek çözüm olabilir. önerim günaşırı 4 set ağır deadlift

• Hareket et
    Markete yürümek bile iyi gelir
  • Sysmmhg S kullanıcısına yanıt
    Hocam bel ve yükseklik ayarlı olanlardan almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.