Şimdi Ara

Sis farı bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
5.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E36 sis farı aldım ve montajını kendim yapmayı düşünüyorum fakat kafamda bi kaç soru var onları sormadan emin olmadan yanlış bişey yapmak istemiyorum ilk olarak gerekli malzemeler araştırdıgım kadarıyla ;
    1- 2.5mm2 kablo
    2- 4 bacaklı bi far rölesi 25A
    3- aç kapa sağlam bi anahtar
    4- 10A sigorta
    eğer bi yanlışım varsa düzeltin lütfen 55wX2 ampul ile bu işlemi yapmayı düşünüyorum yani toplamda 110watt bu sigorta ve röle uygundur sanırım bunların bağlantılarını araştırdıgım kadarıyla en kolay 2 şekilde yapabilirim diye düşünüyorum onlarıda paint ile çizmeye çalıştım fakat 2 şemada bi fark var bana göre ;
    1.de + - röleye devamlı gittiginden röle hep aktif durumda oluyor
    2.de ise + - den önce anahtar oldugundan anahtarı açmadan röle aktif durumda olmuyor şimdi benim hangi devreyi kurmam gerekir en uygun olanı hangisidir bi yanlışım varsa kusura bakmayın

Sis farı bağlantısı
     Sis farı bağlantısı

• Vay arkadaş dikkat ediyorum bizim gibi düşük rütbeli birisi bişey sordumu kimseden cevap gelmiyor fakat üst rütbeli biri bişey yazdımı herkes bişeyler yazmaya çalışıyor bu ayrımcılık nedir böyle
  • darky0117 D kullanıcısına yanıt
    Bu bölümde rütbeye bakan olmaz ama araba ile haşır neşir çoğu insan far montajını kendi alıp yapmıyordur cevap verecek insan fazla yok benim far montajı hakkında bilgim yok ama anahtarlı olması lazım konsoldaki sis farı komutu ile paralel çalışacak bir anahtar sistemi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Bu bölümde rütbeye bakan olmaz ama araba ile haşır neşir çoğu insan far montajını kendi alıp yapmıyordur cevap verecek insan fazla yok benim far montajı hakkında bilgim yok ama anahtarlı olması lazım konsoldaki sis farı komutu ile paralel çalışacak bir anahtar sistemi...

Deneye deneye yapmaya çalışıcam artık neyse genede saolasın Storm
  • Ben kendim yaptım hiç bi sıkıntı olmadı yapamayan arkadaşlar olursa yardım edebilirim malzemeler aynı bağlantısınıda 2.devredeki şekilde yaptım.
  • Anhtarlı devre doğru. Anahtara gelen + ucu kontaga bağlı olan bir yerden (far kabloları, kontakla çalışsn herhangi bir cihaz) alırsan sisleri açık unutarak aküyü bitirmenin önüne geçersin. En iyisi anahtarın + ucunu park lambalarının kablosuna bağla. Ayrıca 10 A sigorta yetersiz gelebilir. Ana giriş kablolarını da direk aküden değil kontaga bağlı ana röleden al yani kontak kapanınca enerji kesilsin.
  • Ayrıca burada herkese yardım edilir. Kimsenin rütbesine bakmadım kimseyide şahsen tanımıyorum ama tanışan, atışan, birbir ile inatlaşıp tartışanlarda elbette vardır. Konuyu 4 eylülde saat 13 sıralarında açmışsın bu saatte forumda pek kimse olmaz araya başka konular-mesajlar girince senin konu da arkalara düşüp kimse görmemiş olabilir. içini ferah tut. Rütbe istiyorsan benim rütbeyi alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam rütbeden değilde hani

Elektrik işi biraz konu dışı belki elektrik bölümüne açmalısınız konuyu orda daha çok bilen vardır

Bu arada aracınız hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.