Şimdi Ara

Sis Farı Elektrik Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben Albea 2006 aracıma sis farı aldım montajını kendim yaptım ama elektriğini daha çekmedim arka sislerden çekmeye kalksam nasıl olcak onlar 21 er wattan 42 w önler 55w tan 110w sigorta büyütmek yeterli olurmu.

Ve nerden nasıl çekebilirim kabloları

• Röle kullanmanı tavsiye ederim. Röle sayesinde direk aküden çalışacaği için böylece arka sislerin elektrik tesisati yüklenmemiş olursun.
  • Ya ayrı tesisat hakkında bilgim var ama ugraşmak istemiyorum rolesiydi sigortasıydı ona yer bulamaktı düğme koymak arabanın içine kablo götürmek falan. Direk kolay yoldan yapıyım diyorum. Arka sis farlarının yerinede 5wattlık park lambası ışığı veren lamba takıcamki arkadaki adam beni anmasın
  • Bende albea kullanıcısıyım ben arka sislere bağladım sıkıntı yok role koymayı unutma benim tavsiyem hiç ugrasma götür elektrikciye yapsın versin atarsın önüne 20 lira eyw çeker gidersin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanDemir

Ya ayrı tesisat hakkında bilgim var ama ugraşmak istemiyorum rolesiydi sigortasıydı ona yer bulamaktı düğme koymak arabanın içine kablo götürmek falan. Direk kolay yoldan yapıyım diyorum. Arka sis farlarının yerinede 5wattlık park lambası ışığı veren lamba takıcamki arkadaki adam beni anmasın

Sakın ha ön sisleri direkt olarak arka sisin kablosuna bağlamayın. Arka sisin lambasına giden kablo direkt body computerden çıkıyor, sigorta kutusundan değil. Haliyle siz oraya sisleri takarsanız önce arka sis sigortanız atar. Niye atıyor bu biraz büyük sigorta takayım derseniz body computerden olur 1000 lira sıkışır aralara.

Yapacağınız en güzel iş, Röle için tetiği arka sisin kablosundan alın. Sisleride ya aküden ya da sigorta kutusundan aldığınız kabloya bağlayın. aküden aldığınız kablo ile röle arasına sigortada koydunuz mu iş tamam. Ben lpgcilerden aldım sigorta ve yatağını. Adamlar 2 liraya veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

Orijinalden alıntı: ErhanDemir

Ya ayrı tesisat hakkında bilgim var ama ugraşmak istemiyorum rolesiydi sigortasıydı ona yer bulamaktı düğme koymak arabanın içine kablo götürmek falan. Direk kolay yoldan yapıyım diyorum. Arka sis farlarının yerinede 5wattlık park lambası ışığı veren lamba takıcamki arkadaki adam beni anmasın

Sakın ha ön sisleri direkt olarak arka sisin kablosuna bağlamayın. Arka sisin lambasına giden kablo direkt body computerden çıkıyor, sigorta kutusundan değil. Haliyle siz oraya sisleri takarsanız önce arka sis sigortanız atar. Niye atıyor bu biraz büyük sigorta takayım derseniz body computerden olur 1000 lira sıkışır aralara.

Yapacağınız en güzel iş, Röle için tetiği arka sisin kablosundan alın. Sisleride ya aküden ya da sigorta kutusundan aldığınız kabloya bağlayın. aküden aldığınız kablo ile röle arasına sigortada koydunuz mu iş tamam. Ben lpgcilerden aldım sigorta ve yatağını. Adamlar 2 liraya veriyorlar.

Heh hocam bende bu cevabı arıyordum çok sağolun artık sislere 1m kablo bağlayıp ortalığa biyere çıkarıcam elektrikçi direk 15 dakkada halledecek.

• arka sislere hiç bulaşma güzel ve şık bi düğme bul ona bağlat sisleri hem daha iyi olur hemde arka sisten aldığında sorun çıkabiliyo tesisatta başın ağrımaz sıtandart bi düğme ve role ile bu iş 30 lira gibi bi fiyata çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    araç farı yardım
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.