Şimdi Ara

sis-sağnak-yağış-karlı-havalar dışında Gereksiz yere sis farı açıp arabasını pavyona çevirenler!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
12.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

sis-sağnak-yağış-karlı-havalar dışında Gereksiz yere sis farı açıp arabasını pavyona çevirenler!!!

(En Son Oy Tarihi: 9.2.2017)
Giriş
  • Istanbul trafiginde gunde en az 10 saat 250 300 km yol yapiyorum hemde motosikletle.temden e 5 e ara sokaklardan en ucra sokagina kadar.marka model del degil ama genelde hakikaten dogan sahin ve madifiye gorunumu verilmis araclarin sis yakma orani digerlerinden harbiden oldukca fazla.onu da birakin kullanim tarzlari ile diger lerine hic saygilarida yok.hani gorende latinda lambo var sanir.birde egzostlara cakma ses cikaran ama baskalarinin kulaklarini patlatan o ses teroristlerine ne demeli.

Ben motosikletci bir arkadasinizim.taksimde basimdan gecen bir olayi kisaca ozetlemek isterim.arkadasimin dukkaninin onunde tantuni yerken yine tanidigim bir kac arkadasim 1000 lik racing motorlari ile taksimin ara sokaklarinda onumuzden gecti.sesleri siz tahmin edin artik.orada oturan en az on bes yirmi musterimin tamami soyle bakip vay anasini motora bak demek yerine o sesle onlari rahatsiz edenlere artik kufur hakaret beddua adina ne derseniz deyin arkadaslarimin kulaklarini baya baya cinlattilar.ben hic birsey demedim diyemedim cunki haklilar.

O motora arabaya sis fari takip baskalarinin gozunun icine eden o egsostlarla diger insanlarin kulaklarini patlatan gorgusuzler aslinda baskalarinin dikkatini cekip hava attiklarini sansalarda yedikleri kufurlerin haddi hesabi yok bunu boyle bilainler. Kro kelimesinin manasini bende bilirim bir mardinli olarak ama boyleleri harbiden kro gorgusuz.

• sis farını söndür dedim sana ....
  • Bkz. Gereksiz yere başlık açıp forumu çöplüğe çeviren cahil kırolar!
  • "pavyon" ve "sis farı" "kıro" kelimelerini aynı cümle içinde bağdaştırarak aslında kendi açtığın konuda kendi seviyeni belli eden güzel arkadaşım eğer bir "konu" hakkında belli bir sıkıntın varsa
    1- cesaretin var ise açanları durdurup uyar
    2- 154 Trafik Polisi
    3- İhbar ve şikayetleriniz için bhim@egm.gov.tr
    4- istanbul trafik şubehttp://www.iem.gov.tr/iem/index.php?menu_id=34&islem=3#bas

''ayrıca şikayetiniz başarıyla değerlendirmeye alındı'' yazısını görmek o kadar huzur verici ki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ScS1965

"pavyon" ve "sis farı" "kıro" kelimelerini aynı cümle içinde bağdaştırarak aslında kendi açtığın konuda kendi seviyeni belli eden güzel arkadaşım eğer bir "konu" hakkında belli bir sıkıntın varsa
    1- cesaretin var ise açanları durdurup uyar
    2- 154 Trafik Polisi
    3- İhbar ve şikayetleriniz için bhim@egm.gov.tr
    4- istanbul trafik şubehttp://www.iem.gov.tr/iem/index.php?menu_id=34&islem=3#bas

''ayrıca şikayetiniz başarıyla değerlendirmeye alındı'' yazısını görmek o kadar huzur verici ki :)

Sis açan arkadaşlardan şöyle dirseği başının altında kaputun üzerine çaprazlama uzanmış gülümser halde ve sisler açık bir fotoğraf alabilir miyiz.
    Artistik olmada son nokta. Size bakıp ne kadar güzel olmuşsunuz diyeceğiz.
    Tşk

Edit: ScS1965, senin maddelere ekleme yapacaktım başta ama sonra bu hale geldi mesaj. Alıntıyı unutunca biraz alakasız olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svevo -- 20 Kasım 2011; 13:34:05 >

• Arac uzerindeki standart on sis farlari gunduz gece farketmez goz almaz... Eger rahatsizlik var ise ya far yapisi ile oynamistir, ya da gozunuzde bir hassasiyet soz konsudr. Diger tarftan arka sis lambalari gece cok rahatsizlik verir... Ben arka sis acik gorduvumde ya sozlu uyariyorum ya da bilincli yaktigini anlarsamda uzunlari yakip 5m den takibe geciyorum...
  • Ben de Mercedes E serisi kullananların frene basmamasını rica ediyorum.

Geçen gün göbekten sola dönecek o da ben de; tam virajı alırken frene bastı tam önümde, yemin ediyorum kör oldum.

Bugüne kadar hiçbir sis farı, hiçbir çakma xenon gözümü o kadar almamıştı.
  • Burayı tikicanlar basmış heralde kro olduk iyimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Burayı tikicanlar basmış heralde kro olduk iyimi.

kıro doğulmaz, kıro olunur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncrdbl

quote:

Benim dediğim kıro değil kro kıronun küçüğü onu sonradan olabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 20 Kasım 2011; 14:02:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohara
    Özellikle de doğan-şahin gibi alt seviye araç kullanan ezik kırolar!'

Ankara'da

Mercedes Audi BMW gibi üst seviye araç kullanan ezik kırolar daha çok yapar oldu bunu!

Peugeot 406 zaten bu işin piri.
    İnsignia'da...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ncrdbl

quote:

Benim dediğim kıro değil kro kronun küçüğü onu sonradan olabiliyorsun

o zaman başka

• Bazen diyorum evin dibinde işyeri bul. Sülaleye otobüsle git. Bir birinden usta kural tanımaz sürücüler öldürsünler bir birlerini doğal seleksiyon olsun...

sis-sağnak-yağış-karlı-havalar dışında Gereksiz yere sis farı açıp arabasını pavyona çevirenler!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Bazen diyorum evin dibinde işyeri bul. Sülaleye otobüsle git. Bir birinden usta kural tanımaz sürücüler öldürsünler bir birlerini doğal seleksiyon olsun...

Bu ne? Fotoda bile gözümü aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 20 Kasım 2011; 14:23:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Bazen diyorum evin dibinde işyeri bul. Sülaleye otobüsle git. Bir birinden usta kural tanımaz sürücüler öldürsünler bir birlerini doğal seleksiyon olsun...

Ayarsiz ve orjinal olmadiklarinin farkinda misiniz?
  • Yasak olan bir şey savunuluyor farkında mısınız?
  • Onlar için iyi yönden düşünürsem,en azından lazım olduğunda benim gibi buton aramıyorlardır.
  • Gözlerim bozuldu. Geçen gün bitane albea geçti yanımdan adam takmış o parlak farlardan sisler falan açık bişey ama arabaın içi aydınlanıyo insanın gözünü alıyo resmen Bende Doblo var Geçmeden bi yaktı uzunları arabada balta 2 tanede sopa vardı ama yakalayamadım yakalasaydım nolurdu bilmiyorum kopmuştum ben. Bilinçli olmak lazım yollarda sadece siz değil başka insanlarda var sadece kendinizi düşünmeyin 5 saniye geç yakın uzunları ne olucak sanki valla bi daha yakalıyım dövcem atcam kenara.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İstanbul' öyle yollar varki akşamları farla bile yolu görmek imkansız. Bu yüzden sisleri açıyorum en azından yolun nerde bittiği belli.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.