Şimdi Ara

sis-sağnak-yağış-karlı-havalar dışında Gereksiz yere sis farı açıp arabasını pavyona çevirenler!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
12.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

sis-sağnak-yağış-karlı-havalar dışında Gereksiz yere sis farı açıp arabasını pavyona çevirenler!!!

(En Son Oy Tarihi: 9.2.2017)
Giriş
  • Son zamanlarda moda mı oldu nedir, İstanbul'da sis yokken akşamları millet sis farı açıyor!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• karşıdan sisleri açıp gelenlere direk uzunları açıyorum zevkli oluyor. hele birde o çakma zenonlar yokmu gözlerime işkence çektiriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohara

Son zamanlarda moda mı oldu nedir, İstanbul'da sis yokken akşamları millet sis farı açıyor! Özellikle de doğan-şahin gibi alt seviye araç kullanan ezik kırolar!'

koyulaştırdığım kısma katılıyorum.

gerisi için ise zaten konuda olay çıkacak kesin ama, bunu her marka araç kullanan insanların yaptığını görmek mümkün, buna kia da dahil
  • biz ankaralılar olarak alıştık bu duruma yine istanbulda polis müdahale ediyor ankarada hiç müdahale de yok trafikteki araçların yarısı sis farı açık geziyor
  • Ana yollarda değil de atıyorum sokak aralarında ben açıyorum. Çukurları görmek için ama asla cadde ve daha büyük yollarda kullanmam.
  • Far ayarsızlığı da unutmamak lazım. Dikiz aynadan bile beni kör ediyor. Sürekli dikiz aynayla uğraşiyorum gündüz-gece ayarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

Orijinalden alıntı: ohara

Son zamanlarda moda mı oldu nedir, İstanbul'da sis yokken akşamları millet sis farı açıyor! Özellikle de doğan-şahin gibi alt seviye araç kullanan ezik kırolar!'

koyulaştırdığım kısma katılıyorum.

gerisi için ise zaten konuda olay çıkacak kesin ama, bunu her marka araç kullanan insanların yaptığını görmek mümkün, buna kia da dahil

kia yi vurgulamanizdaki manayi anlamadim:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anlarsın yakında
  • Bende Çakma Ledlere Gıcık Oluyorum Adam Kangoo Almış Yada Tourneo Ön Farların Altına Led Çekmiş Mavi Arkaya Çekmiş Panjura Çekmiş Bide Güzel Sanıyolar.

Geçen Bi Golf Gördüm Adam Arabanın İçine Led Çekmiş,Nuri Alço Operasyon Müziği Açmış Son Ses 2. Viteste Ağır Ağır Gidiyo Bide Sağ Elini Ağzına Koymuş :))) Lan Ne Garip Ülke Ya
  • geleneksel 25. şahin doğan kullananları kıro, maganda,apaçi ilan etme festivali yine başladı sanırım.

quote:

bir göl etrafında bir kalabalık duruyormuş. uzaktan onları izleyen gözlemci hepsini tanımak ve sınıflandırmak istemiş ama bir tek insanı bile tanımak için yıllar gerektiğinden böyle birşeyin imkansız olduğunun farkındaymış. çeşitli karakterlerde tavırlarda ve tepkilerde yüzlerce insan. sonra kendince kısa bir yol bulmuş ve giysilerinden ve dış görünüşlerinden onları sınıflandırmaya başlamış. mesela mavi pantolon giyenler kaprisli, sarı şapkalılar öfkeli, siyah saçlılar çekingen..vs gibi saçma sapan bir sınıflandırmaya gitmiş. bütün saçmalıkların sonunda birgün o bölgede yönetici olmuş ve kaosun ilk yaşandığı kentin mimarı olmuş.

işte bu küçük eleştiri aslında orta çağ psikologları için günümüz psikologları tarafından yapıldı.

çok fazla şekillerden yola çıkıyoruz çünkü gölün etrafındakilerin hepsini tanımak için yeterince vaktimiz yok zaten ömrümüz de buna yetmez.

sembolleri görünür şekilleri bir fikir edinme aracı olarak bu yüzden seviyoruz. bu da herzaman hatalar yapmamıza neden oluyor.

bütün insanlar değerlidir. birgün herkes bunu istese de istemese de anlayacak. bir insan sakat eşeğe de binse değerden düşmez, 1 milyon dolarlık arabaya da binse olduğundan fazlası olmaz. bunun anlaşılacağı gün gelecek eninde sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekorasyonankara -- 19 Kasım 2011; 0:04:51 >

• polisin sisler açık halde gezdiğini gördükten sonra bir şey demek gereksiz.
  • İstanbul'da sis yok, kafaları dumanlı :) Bir gözümü baykuş gibi kapamayı öğrettiler.
  • Sis farlarım falan açık gezdiğim yok dar, çukurlar sokaklar haricinde ama neymiş bu sis farı arkadaş sanki projektör... Amma abarttınız, amma büyüttünüz. Buna gelene kadar ayarsız farlar, çakma xenonlar var.

Bir de kırolukla suçluyor olmanız ne acı...
  • sis farı neden açılır bende anlamıyorum.
    güya araçlarının daha havalı , daha sexy gözüktüklerini mi düşünüyorlar acaba?

sis farı siste açılır , tıpkı fren lambasının sadece fren yapıldığında yanması gibi
  • Sis farını hiç açmam, hatta sis olduğunda bile unuturum ama sis farını açtı diye insanlara kıro demekte olmamış.
    Ayrıca doğan, şahin filan değil A'dan Z'ye her araçta görebilirsiniz.
  • Aracında sis farı olmayanların kendini avutma konuları v24566
  • Yeni aldığımız araçta denedim bir kaç kere yağmurlu havalarda çok işe yarıyor tamamen yolun üzerini gösteriyor çukurlara dikkat etmeme yardımcı oluyor. Karşıdakininde rahatsız olacağını sanmıyorum sis farından. Ne yalan söyliyim xenon olmadıkça hoşuma da gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Aracında sis farı olmayanların kendini avutma konuları v24566

valla benims ol sis farim catlakti, yanmiyodu, yolda gorurken ne yalan soyliyim guzel duruyodu gittim bende yaptirdim sis farimi, ama acmaya tirsiyorum polis gorse bosuna ceza yiycez diye.

Kusura bakmasin kimse ama, sis fari orjinali gibiyse, xenon falan degilse, yaninca bence guzel duruyor. modifiyeli cakal arabalarinda yanan sise bende uyuzum ama
  • sis farını gündüz farı olarak kullananlara lafım yok ama akşam akşam gerçekten pavyona dönüyor araç. birkaç defa da nissan juke gördüm sisleri açıkken, birbirinden bağımsız 6 farla karşıdan gelirken cehennem azabı yaşatıyor trafikte, ne yapacağımı bilemiyorum. bir de önünü şerit LEDlerle kaplayan kamyon ve otobüsler var, onları da saygı ile anıyorum. (!) en son çıldırıp öne de cam filmi çektireceğim böyle giderse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

geleneksel 25. şahin doğan kullananları kıro, maganda,apaçi ilan etme festivali yine başladı sanırım.

quote:

bir göl etrafında bir kalabalık duruyormuş. uzaktan onları izleyen gözlemci hepsini tanımak ve sınıflandırmak istemiş ama bir tek insanı bile tanımak için yıllar gerektiğinden böyle birşeyin imkansız olduğunun farkındaymış. çeşitli karakterlerde tavırlarda ve tepkilerde yüzlerce insan. sonra kendince kısa bir yol bulmuş ve giysilerinden ve dış görünüşlerinden onları sınıflandırmaya başlamış. mesela mavi pantolon giyenler kaprisli, sarı şapkalılar öfkeli, siyah saçlılar çekingen..vs gibi saçma sapan bir sınıflandırmaya gitmiş. bütün saçmalıkların sonunda birgün o bölgede yönetici olmuş ve kaosun ilk yaşandığı kentin mimarı olmuş.

işte bu küçük eleştiri aslında orta çağ psikologları için günümüz psikologları tarafından yapıldı.

çok fazla şekillerden yola çıkıyoruz çünkü gölün etrafındakilerin hepsini tanımak için yeterince vaktimiz yok zaten ömrümüz de buna yetmez.

sembolleri görünür şekilleri bir fikir edinme aracı olarak bu yüzden seviyoruz. bu da herzaman hatalar yapmamıza neden oluyor.

bütün insanlar değerlidir. birgün herkes bunu istese de istemese de anlayacak. bir insan sakat eşeğe de binse değerden düşmez, 1 milyon dolarlık arabaya da binse olduğundan fazlası olmaz. bunun anlaşılacağı gün gelecek eninde sonunda.

+1
    şahınım var sıs farını hıc acmıyorum. Unıversıte kazanmıs bır arkadasım var corsa kullanıyor. Sıs farını kapattıgını gormedım onlu arkalı hemde. Sahınle ne alaka arkadas ya her sakallıyı dedenız zannetmeyın

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.