eskiden 4000+ i 2.7de kullaniyordum 5770 ile 350w high power 12V dan 10A+13A veriyor, ACII 1280x1024 full de ara ara takiliyordu simdi athlon ii x4 635 aldim defaultta 1920x1080 full de gayet guzel oynatiyor, eskiden islemci kullanimina bakiyordum, iki cekirdek de 90% 100% arasindaydi simdi 4 cekirdek 40% 60% arasinda, oyuncular tercih edebilir bu 635 ve 5770 ikilisini orta seviyede
güzel tesbit! Oyun için sadece ekran kartını kriter olarak görenler bir kez daha düşünmeli.
Evet o ekran kartıyla oynanan oyunlar tarih eseri oldu . Güzel tespit
quote:
Orijinalden alıntı: ForumAvcisi
Evet o ekran kartıyla oynanan oyunlar tarih eseri oldu . Güzel tespit
Tartışmanın konusu ekran kartı değil dikkatini çekerim. aynı ekran kartı ile farklı işlemci deneniyor.
benim amacim bir kullanici olarak hangi donanimlarda hangi ayarlarda oynaniyor diye bilgilendirmek istedim ki insanlar ihtiyaclarini bilerek donanim alsinlar. simdi gidip ilan aciyormusum ikinci elde satilik 635+5770 diye :)
aslinda ACII AI kasan bir oyun ve sanirim biraz da optimizasyon problemi var o yuzden islemciye cok yuk bindiriyor
quote:
Evet o ekran kartıyla oynanan oyunlar tarih eseri oldu
ACII 16 ay once cikmis. bi de son ayarlarda full hd de oynuyorum, anlamadim daha ne yapsin ekran karti :) gtx 560 lar molada cay demliyormus heralde
ha bu arada soyle bir sistem toplayacaktim ilerde de bulldozere gecerim diye sonra dedim ne gerek var :) iste ama psuya guvenmiyordum, pclabsin testini gorunce guvendim, hakkaten de allah nazardan saklasin calisiyor simdi guzel guzel