Biraz daha açıklayıcı olursan ve bütçe belirtirsen sevinirim.
Ekran kartı GTX275 yeterli olur.Crysis i full ayarlarda 2x acık 50fps oynamak için gtx295 lazm ve işlemcine biraz oc. Ram leri i7 kit i almalısın 3x1 gb yada 3x2gb olarak corsair,mushkin,ocz, Patriot un bu tip ramleri var.
Anakart ud4p olursa daha ileriye dönük olur malum ud3r 4 ram slotu var.
Testlerde AMD Phenom2 X4 955 daha iyi perf. veriyor ve daha ucuz bence AMD sistem düşün derim Ben bile elimdeki CPU+MOBO 2lisini satıp buna geçmeyi düşünüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: ShaRLooT
Testlerde AMD Phenom2 X4 955 daha iyi perf. veriyor ve daha ucuz bence AMD sistem düşün derim Ben bile elimdeki CPU+MOBO 2lisini satıp buna geçmeyi düşünüyorum
Tmm 955 iyi ancak elindeki sisteminde phenom 955 e geçmeye değecek kdr kötü değil kaldıki bana göre daha iyi neyini beğenmedin anlamadım sisteminin?
Bencede elindeki sistem gayet iyi phenom ll 955 geçmeye değeceğini sanmıyorum.Ha ben takıntılıyım elimdeki sistem iyi olsa bile yeni ürünleri alırım diyosan sen bilirsin.
Senin sistemin yetmiyor mu sana anlamadım ? :S Bazıları dalga geçebilir ama benim sistem bile bana fazlasıyla yetiyor canavar gibi.Kaldı ki sende q8650 ve p45 anakart var :S
arkadaslar işlemci fln değil sizlerden yardımım ekran kartı için önerileriniz GTX280 mi alsam XFX98800GX2 mi alsam? yada 4890x2 mi
quote:
Orjinalden alıntı: fbli1kan
arkadaslar işlemci fln değil sizlerden yardımım ekran kartı için önerileriniz GTX280 mi alsam XFX98800GX2 mi alsam? yada 4890x2 mi
Yazdıklarının hiçbiri cazip değilGTX 275,HD4890,HD4870x2 veya GTX 295.Eğer ekran kartına büyük bir para yatırmayı düşünüyorsan bu kartlardan birini seçmelisin.
tamam da GTX275 GTX280'den daha kötü
evet FPS'si yüksek olan ekran kartı söylermisiniz ama nVidia olsun