Bugün geldi PC direk tak çalıştır kurdum KASA HAF 912PLUS aşırı sessiz!! tek kelimeyle on numara msiın fanından ses bile gelmiyor %40dayken %60da kulak tırmalamıyor bile.. %100e gelince çok şirin bir hava sesi duyuyor insan çalışmıyor sandım işlemci fanını ilk başta çalışıyormuş tek kelimeyle süper ayrıca Fantezi dışında hız aşırtmaya hiç gerek yok (ekran kartı dışında)Sistem özellikleri .::
I5 2500K ASUS P8P67 Kingston 4gb 1600mhz HAF 912 MSI NGTX560 Ti Twin frozr..
Puan 5.9 oda hddden
Bir ara dış görüntüsünün resminide koyarım şimdilik bunlarla idare edicez :)
hayirli olsun islemciyi stok fanlami kullancan biraz hiz asirt eger cok ses olmazsa cooler a ihtiyacinda olmaz ama sicakliklar ne olur bilemem
quote:
Orijinalden alıntı: güneş__
hayirli olsun islemciyi stok fanlami kullancan biraz hiz asirt eger cok ses olmazsa cooler a ihtiyacinda olmaz ama sicakliklar ne olur bilemem
Stok fanda ses sorunu yok suan için oc yapmayı düşünmüyorum Teşekkürler
quote:
Stok fanda ses sorunu yok suan için oc yapmayı düşünmüyorum Teşekkürler
quote:
quote:
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
Haf 912 kullanıcı topiğine resimli paylaşım yapabilirsen güzel olur dış ve kasa içi montajlı halini çekersen harika olur
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Hayırlı olsun güzel bir sistem ileri doğru HDD değişikliği ve bir adet cpu cooler alırsınız.. O.C nin dibine vurursunuz..
Herkese çok teşekkürler arkadaşlar darısı herkesin başına bu arada crysis 2 yi oynarken hata veriyor sahte yükledim ondanmı acababölüm geçerken donmalar oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
Haf 912 kullanıcı topiğine resimli paylaşım yapabilirsen güzel olur dış ve kasa içi montajlı halini çekersen harika olur
En kısa zamanda . tepedeki fan içinden çıkıyor sanıyordum yokmuş.. aşırı güzel bir kasa...HDDyi değiştirmek lazım the lostun dediği gibi crysis 2de overclocksuz msi ngtx560 en fazla 42 dereceyi gördü bence süperbirde aşırı sessiz yaw kendi halima güldüm çalıştırınca bir an işlemci fanı çalışmıyor sandım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme