Bu olay sık sık olmaya başladı.Bilgisayarı açıyorum süre belli olmuyor bazen 15 dakika bazen 5 saat sonra örneğin tarayıcı olara Chrome'a tekrar giriş yapıyorum sorunsuz çalışan Chrome kitlenip kalıyor birdaha geri getiremiyorum aynı şeyler yandex ve opera dada oldu.Tarayıcılar çalışmıyor donuyor yanıt vermiyor.Bu bazı oyunlara girmemi engelliyor örneğin Bf3 multiplayer gibi.Donma başladığında açık herşeyi kapatıp sistemi boşa aldığımda Core Temp'i açıyorum.Core#0 Sanırım 1. çekirdek oluyor bu kullanım sistem boşta iken % 98 Dere 67 alttakilerin kullanımı 50 civarı sıcaklıkları 55 60 civarı oluyor.Bilgisayarı tekrar başlattığımda sorun düzeliyor.Sıkıntının donanım kaynaklı olduğunu sanmıyorum.İşlemcinin soğutmasında sıkıntı olsa derece yükselir fakat kullanım sistem boşta iken neden artsın.Bilgisayarı formatlıyalı 1 ay oldu zararlı birşey indirmedim torrentten indirdiğim oyunlar dışında.**** adf.ly gibi sitelerden inen otomatik şeyler oluyor gördüğümde siliyorum ama bunları engelleyemedim sorun virüs kaynaklı sanırım çözümünü bilen varsa yardım etsin.İyi forumlar.
CPU yiyen ne var ? Görev yöneticisinde
Bilemiyorum şuan normal.Olduğu an bakmak aklıma gelmedi
quote:
Orijinalden alıntı: Riobolital
Bilemiyorum şuan normal.Olduğu an bakmak aklıma gelmedi
Virüsler yiyor öyle. Cpu yerken ac bak neymiş. Sonra güvenli modda silersin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme