arkadaşlar bilgisayarımı dün akşam olagan bi biçimde kapatmıştım lakin heralde tam kapanmamış sabah kalktığımda şarjı bitmiş bende öğlen gelince takarım dedim okula gittim lakin geldiğimde laptobumu bir türlü ekranı açamıyorum şarja koydum beklettim yine açılmadı sistem çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor ne yapabilirim ... yardımcı olrsanız sevinirim :... çok acil..
MSI M670
bende s262 var görüntü gelmeme sorunu bende de oldu ama bios ekranı falan geliyodu işletim sistemi açılmıyodu.. format attım düzeldi sonra gene çıktı aynı sorun. servise yolladım harddiskte sorun var dediler. 30 gün geçti yeni makina verceklermiş şimdi.
ekrana hiçbişey gelmiyorsa anakart arızalanmıştır.Bios yazıları geliyorsa işletim sistemidir.Formatla düzelebilir.
Ekrandada bir problem olmuş olabilir bence.
Bios'tan ekran kartının paylaşımı ile ilgili değerlerleri ile değişiklik yaptınızmı, bende'de m670 var ekran kartını oyun oynamadığım için En düşük'te kullanayim diye Disabled ettim meğersem en az 32 yapılabiliyormuş, disabled edince Bios ekranı bile gelmemişti, içini açıp pilin kablosunu söküp taktıktan sonra çalıştırmıştım, Ekran kartınızın biostan ayarı sıfırlanmış yada değiştirilmiş olabilir.
Anakart gitmiş ( yenisini alabilirsin ) Kesin windows çalışıyordur ama görüntü yok
bios ayrlarıyla oynamadıysan sistem çalışışıo ve görüntü gelmosa tek açıklama anakart pert olmuş.servis yolu gözüküo gibi.ama sen yinede bi format at olamsa.mecbur........
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme