Şimdi Ara

SİSTEM ÇÖKMESİ konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar , sıradan bı oturum halındeyken anıden bır problem cıktı ve reset attım lakin bi daha pcde masaüstü göruntusu alamadım . kendı kendını yenıden baslatıyordu sıstem acılırken .içinde kaybolmaması gereken cok onemlı programlar , çizimler oldugundan ;''''C yi FORMATLAMADAN ''üstüne yeni bir sistem kurdum .su anda coken sıstemdekı bılgıler hala mevcut fakat gorunmeyen bır yerdeler .sorum ise PC yi eski halıne dondurebılırmıyız?araştırmadan birşey yapmak istemedim yardımlarınızı beklıyorum teşekkürler....

• olaya farklı bir nokta koymuşsun açıkçası.

önce sorularım olacak. başka bir sistem kurdum derken birincisi c de bir windows kurulu iken yenisini c ye kuramazsın üzerine kurarsın aynısının acak o da bir nevi tamir gibi birşey olur ama pek faydası olduğunu söyleyemem.

bence onarma yapsaydın daha iyi olurdu.

birde bu bilgiler nedir ve c nin neresindedir __?
  • biraz daha açayım hemen . hersey yolundayken pc acılmama sorunu yarattı. sistemin çöktüğüne kanaat getirdim .ve veri kaybını engellemek(hemen format atmamak ya da kendımce verılerımı kurtarmak adına ) için üzerine bir sistem daha kurdum .Bilgiden kasıt eski dosyalarım ..yenı kurdugum wındowsda , c - documetns and setting de , eski kullanıcı adım altında eskı dosyalarımın tamamı mevcut.(80gb).ama su anda bombos bır pc gibi.amacım pcnın eskı halın gelmesıdır .hıcbır verı kaybı yasamamak .sonucta bu veriler harddiskdeyse bi şekilde bu yenı actıgım windows a taşınabilir herhalde ?
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: rh

biraz daha açayım hemen . hersey yolundayken pc acılmama sorunu yarattı. sistemin çöktüğüne kanaat getirdim .ve veri kaybını engellemek(hemen format atmamak ya da kendımce verılerımı kurtarmak adına ) için üzerine bir sistem daha kurdum .Bilgiden kasıt eski dosyalarım ..yenı kurdugum wındowsda , c - documetns and setting de , eski kullanıcı adım altında eskı dosyalarımın tamamı mevcut.(80gb).ama su anda bombos bır pc gibi.amacım pcnın eskı halın gelmesıdır .hıcbır verı kaybı yasamamak .sonucta bu veriler harddiskdeyse bi şekilde bu yenı actıgım windows a taşınabilir herhalde ?
    teşekkürler

hdd de başka part varmı acaba tek parça halindemi yoksa. yada başka bir hdd varmı sisteminde. iki seçenekten biri varsa gene format atmadan c ye değilde d ye bir işletim sistemi kurarak bunu halledebilirsin. yada partition macig programıyla hdd yi bölüp böldüğün kısma yeni bir xp kurabilirsin. bunuyaptığında iki işletim sistemi olacak. ikincisinden gireceksin ve tüm verilere ulaşacaksın. onu kendi tarafına kopyalayıp diğerini yani sorunlu sistemi sileceksin. ama birsorun daha var oda 80 gb lik veriyi kopyalayacak bir yerin varmı.

• hdd 4 slotlu ve 250 gb bir alet = ) teşekkürler ..
  • sorunlu sistemi nasıl silecegim ve verilerı kendı sıstemıme nasıl ne yolla kopyalayacagım konusunda bıraz daha bılgı verırsen sevınırım .tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.