Bildirim
sistem de eksik parçalar var yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Msi gaming 5 anakart
Intel 4670k
Biraz stok fanla idare edebilirseniz bunlari alin
Edemezseniz
Anakart gaming 3
212 evo hyper alin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatan da yok bu soğutucu alm isen tam almak istiyorum birdaha kasanın içini açmak istemiyorum uzun süre overclock yapmayı da bilmiyorum aslında kardeşim
O zaman stok fan yeterli olacaktir sesten sikayetci olmiyacaksaniz oda abarti duzeyde degil
Yada cooler master 120v alabilirsiniz birkac magazada stokta gözüküyor
anladım değerlendirce gi m peki sistem hakkında düşüncelerin nedir kardeş overcloak yapmasam ne kaybim olur o kadar önemli mi birde yapmayacaksam k li işlemci almak gereksiz k siz önerebilecegin güzel işlemci varmı.
Oyle demeyin artik anakart sayesinde tek tusla o.c oluyor. Ayrica hem satarken hemde ileride size cok fayda sagliyacak
bu öömerdigimiz anakartta varmı tek tuşla oluyor ise sistemin tamamında mi oluyor yoksa sadece anakart ta mi
i5 4670k ve msi z97 gaming 3 alabilirsin o sistemle zaten 2-3 sene o.c yapmana gerek kalmaz soruna gelirsek evet tek tuş olayı var. -
anladım çoksağol vatan da stok sorunu var bu aralar ya beklemekteyim gidip bu sistemi sipariş versem tavanda onlar olmayan ürünü getirdiriyorlar mi yoksa stoklara gelmesimi bekleyin diyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: bafralifatih
anladım çoksağol vatan da stok sorunu var bu aralar ya beklemekteyim gidip bu sistemi sipariş versem tavanda onlar olmayan ürünü getirdiriyorlar mi yoksa stoklara gelmesimi bekleyin diyorlar
buyuk ihtimal baska magazadan temin ederler veya getirtirler
kardeşim şöyle birsey yapsak mesala i7 4790k msi z97 gaming 7 veya 5 olabilir bunun üzerine sistem kursak ekran kartı düşük olabilir yeterki btf 4 gibi oyunları oynatsin yeter oyun manyağı değilim zaten oyunda ki değerler benim için önemli değil rahat bir şekilde oynayayım yeter amaç böyle bir sistem de en az 10 sene götürsün beni sli yapmak için geçen surelerde ekran kartı yenilerim sadece çünkü bütçe 3500 iyi en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum bu şekilde bana bir sistem kurarmisin
quote:
Orijinalden alıntı: bafralifatih
kardeşim şöyle birsey yapsak mesala i7 4790k msi z97 gaming 7 veya 5 olabilir bunun üzerine sistem kursak ekran kartı düşük olabilir yeterki btf 4 gibi oyunları oynatsin yeter oyun manyağı değilim zaten oyunda ki değerler benim için önemli değil rahat bir şekilde oynayayım yeter amaç böyle bir sistem de en az 10 sene götürsün beni sli yapmak için geçen surelerde ekran kartı yenilerim sadece çünkü bütçe 3500 iyi en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum bu şekilde bana bir sistem kurarmisin
1)Hocam değer pek önemli değil ama ekran kartını kısarsa 10 sene filan götürmez
2)3500 TL sistem kurarız merak etme :)
3)z97 gaming anakartlarda tam neresinde bilmiyorum ama siyah yuvarlak bir tuş var pc kapalıyken o tuşa basıp o.c yapabilirsiniz gerçi benim açımdan pek tavsiye etmiyorum .
-
-
neden tavsiye etmiyorsun senin açıdan
-
O bileşenleri şimdilik aldınızmı? -
Hayır almadım henüz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X