Şimdi Ara

Sistem değişikliğinden dolayı kullanmadığım eski bilgisayarım ne kadar eder.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Masaüstü sistemi toplayacağımdan dolayı köşede bekleyen eski pc satmaya karar verdim ama şuan ne kadar edebileceği konusunda bir fikrim yok.Önceden hobi olarak başlamış ve birçok üst seviye donanım almış kullanmıştım daha sonra kolaylık açısından aldığım laptop sonucu yaklaşık 6 yıldır kutusunda öylece bekledi.Birkaç hafta önce kutusundan çıkarıp bazı testler yaptım hiçbir sorun yok.

Satmayı düşündüğüm sistemimde

Gigabyte 3D aurora big tower kasa
    1000w Highpower power supply Çıkar tak kablolarını bulamadım yalnız içinden çıkan kablolar bu sistem için gayet yeterli.
    P5W DH Deluxe Anakart Tüm parçaları eksiksiz Kumandası Wifi anteni vs
    Bu anakartta sorunsuzca kullandığım iki işlemci Q6600 ve X6800 işlemciden herhangi biri
    2GB Kingston 800Mhz Hyperx DDR2 ram 1x1
    400Gb Samsung harddisk Sektör taraması yapıldı hiçbir arızası yok !
    Samsung DVD Rw
    Aerocool CoolWatch Siyah fan ısı kontrol ve kart okuyucu
    Asus Silent Suquare veya x6800 cpu kampanyası ile aldığım Zalman CNPS9700 cpu soğutucusundan herhangi biriyle
    Skyvision dvb-s tv kartı
    XFX GeForce 6200 LE w/ TurboCache 256MB ekran kartı

Bu sistemi satmayı düşünürsem yaklaşık olarak kaça satabilirim fiyatı ne kadar eder malum 2.el piyasasında benim donanıma benzer sistem bulamadım bu piyasayı şuan takip edip iyi bilen yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Yakın zamanda Fotoğraflarını da ekleyeceğim.

Not: İlanı sadece fikir almak için açtım o yüzden 2. elde neden açmadın demezsiniz umarım.Eğer bütçemin kalanını karşılayabileceği bir meblağ çıkarsa sistemden 2.el satışa öyle ilan açmayı düşünüyorum.Burada sadece FİKİR almak için açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigerspeed -- 8 Aralık 2015; 21:14:56 >

• 600-700 civari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.