arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim.ben zamanında bi hata yaptım casper hazır pc aldım.aldığımada çok pişman oldum.şimdi yavaş yavaş parçaları değiştirmek istiyorum.öncelikle sistem özellikleri şunlar:ıntel core2dou e 4500 2gb ram ,msı 73871.0 p4m900 anakart, atı radeon 1950 ekran kartı,samsung 450gb hdd şu andaki sistem özellikleri.ilk aldığımdan bu yana ekran kartını,güç kaynağınıbidehddyi değiştirdim.eski ekran kartı nvdıadıydı model olarak tam aklımda değil.hddyi değiştirdim bozuldu seagate 250 gbdı.bide güç kaynağı 230 watt lıktı 470 wattlık coolmaster aldım.bunalr aklıma gelenler kafama iyice koydum değştirmeyi.daha öncede kon açmıştım ama ekonomik durum el vermemişti vazgeçtim. aslında şu anda sistemden memnunum yalnız anakartla ufak bi problem oldu.garantiye göndericem.isteğim garantiye göderdikten sonra bu işe girmek 1-2 aya içinde.değiştirmek istedğim bi şeyde kasa çok küçük.alcağim yeni parçalar ikan yok sığmaz. bütçem 400-500 ytl arası.tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
Tam olarak 400-500 liralık bütçeyi neye yatırmak istiyorsunuz bunu net olarak yazar mısınız ?
Mevcut anakartınızın işlemci hızı olarak deteklediği frekans 1066mhz'dir buna uygun olarak en iyi Core 2 Duo işlemcisi E7400 takabilirsiniz...
Ancak bellek frekansları 533mhz düşük kalıyor oyun performansı için ekran kartı da alsanız bellekler yetersiz kalıcak... Sanırım kasanız da ufak bununla ilgili de sıkıntınız var ben bütçe doğrultusunda birkaç ürün yazıyım bakarız eksik ya da alakasız birşey olup olmadığına...
470w güç kaynağınıza göre bu bileşenler mevcut kasanızda çalışır rahatlıkla...