Şimdi Ara

Sistem Dizcem Bütçe Kısıtlı Yardımınızı Bekliyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk önce size yeni sitemimde ne istediğimi açıklamamın bana daha kolay yardım etmenize neden olacağı için size durumumu anlatacağım.

Ben 4-5 senedir intel pentium 4 işlemcili gigabayt anakartlı 1gb ramli bir sistem kullanıyorum.Sonun da sistemim bozuldu.Zaten bunu bekliyordum.3 senedir bozulduktan sonra ii bir sistem alabilmek için para biriktirdim.Ve şimdi eski sitemimde çektiğim sorunları çekmek istemiyorum.Önceki sistemim 2-3 kez yandı ve bunun getirisiyle bir kaç parçayı değiştirmem gerekti.Sonra araştırmama göre bunun genel sebebi psu muş.Bende bu yüzden kaliteli bir psu istiyorum.Öncelikle sistemimin beni sıkıntıya düşürmeyecek yolda bırakmayacak ekran kartı olmasını istiyorum.Oynadığım oyunların çoğu online çünkü önceki sistemim asasins creed gibi oyunları çalıştıramıyordu.O yüzden güzel oyunlara açım.Düşüncem İse ati radeon hd 5850 sizin önerilerinizide bekliyorum çok ilerde CrossFire veya CrossFireX yapmayı düşünüyorum sıkıntı çekmemek için.Yine beni yarı yolda bırakmadan bi yine 5 sene götürebilecek bir sistem istiyorum.Fiyat aralığı 3000-3500 arası ama eğer cidden fark yaratacak öneriniz varsa birazdaha geç alırım ama ii alırım sorun değil.

Eğer yanlış anlamadıysam Amd Phenom lı x6 yı rahat kullanmak için 890 chip setli bir anakart almak lazım ama 2 anakart buldum hangisi daha ii pek anlayamadım.Birde 890 chipset iyimi kötümü hakkında birşeyde bilmiyorum.Yardımınızı bekliyorum.Eğer 790fx oluyorsa 790fx olabilir nese...

+Amd Phenom lı x6 1090T 3.2GHz 125w Box Black Edition Am3 : 655 L.
    +Amd Phenom lı x4 965 3.4GHz 125w Box Black Edition Am3 : 410 L.

+Sunbeam Core-Contact Freezer : 80 L.

Benim bulabildiğim en iyi amd işlemci soğutucusu bu daha iyisini biliyorsanız lütfen söyleyin.Birde sanırım amd işlemcilerde fan soğutucularının yönü değişik oluyormuş sorun çıkmaz heralde.

+Gigabyte GA-790FXTA-UD5 1 : 450 L.
    +Gigabyte GA-890XA-UD3 2 : 320 L.
    +Gigabyte GA-890GPA-UD3H 3 : 274 L.

+1.Anakart için:G.Skill ECO (2x2GB) 1333Mhz 1,35V (8-8-8-24) : 320 L.
    +2.Anakart için:G.Skill ECO (2x2GB) 1600Mhz 1,35V (7-8-7-24) : 345 L.
    +3.Anakart için sitede bellek listesi yoktu nasıl bellek seçeceğimi bilemedim

+Powercolor Ati PCS+ HD5850 1GB 256bit : 670 L.

+Western Digital Caviar Black 1 TB SATA2 7200RPM 32MB HDD : 190 L.
    +Western Digital Caviar Black 750GB SATA 7200RPM 32MB HDD : 150 L.

+AEROCOOL PGS SERIES BX500 : 285 L.

+Zalman MFC1 Plus 6 Kanal Fan Kontrolcüsü : 90 L.

+Xilence XP800 800W 135MM 80+ Bronze Psu : 265 L.

+Philips 190C1SB 19" 5 Ms Wide Screen LCD Monitör : 340 L.

Elimde monitör var en kısa zaman da değiştircem ful hd güzel bir lcd alcam ama şimdilik bu tip bir lcd nin fiyatı en ucuz 400-500 bu yüzden almak istemiyorum.Elimdeki monitörde dvi çıkışı yok.Böyle mavi bir çıkışı var.Sanırım adı analog oluyor ama bu ana kartlardan sadece Gigabyte GA-890GPA-UD3H öyle bir giriş var ekran kartında da analog giriş yok.O yüzden diğer anakartları önerirseniz benim birde lcd monitör almam gerekecek bana fiyat/performans lı birde monitör önerirmisiniz.Ben full Hd istiyom ama geneli çok pahalı O yüzden sadece widescreen ve dvi giriş olan bir monitör olabilir.Hdmi gerek yok sanırım hdmi sesle alakalı o kadar çok önemli değil benim için.

+Samsung P2250 21.5" 2ms Wide Screen LCD Monitör : 465 L.

Sanırım bu full hd miş.Eğer öyleyse bunu alabilirim

Düşün düğüm sitem bu verdiğim fiyat aralığını neredeyse dolduruyor.Eğer sizde önerirseniz Amd Phenom lı x4 965 e dönebilir.Anakart seçimimi 790 fx olarak değiştire bilirim.Bu konu yu şimdiden açtım biraz erken oldu temmuzun sonlarında kurcam sistemi yani daha 1 ay var ama şimdiden öğrenmek ve fikir edinmek için soruyorum mesela 890 mı 790 mı? phenom lı 965 mi phenom lı 1090t mi?Bu arada fiyatları yuvarlayarak yazdım fiyatların çoğu hepsiburada.com ve bazısı vatan bilgisayar dan bu 2 mağazaya güvendiğim için genelde bunlara bakıyorum.Bana güvenebileceğim bir site önerirseniz sevinirim.Dediğim gibi bundan önceki sistemi 4-5 senelik teknoloji de baya geri kaldım ama arayı kapatmaya çalışıyorum.Yeni sistemim de inş. okadar belki daha uzun ömürlü olur

Şimdiden Teşekkür Ederim!

• quote:

AMD Phenom II X6 1090T 3.6 GHz, 9 MB, AM3 BOX İşlemci, Black Edition
    ASUS M4A89GTD PRO/USB3, AMD 890GX, DDR3, 2X PCIExp, Socket 938 AM3, CrossFireX, ATI HD4290
    A-DATA 4 GB (2X 2GB) DDR3 1600 MHZ RAM CL8
    SAMSUNG 1 TB HDD SATA II 32 MB 7200 rpm (HD103SJ)
    MSI HD5870 1024 MB R5870 Lightning
    SAMSUNG P2250 21.5'' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS, DVI, Full HD
    AEROCOOL AE-BX500
    CORSAIR CMPSU-750TX 750W
    AKASA AK-967 Nero Intel Core i3/i5/i7 ve AMD Uyumlu Direk Temaslı İşlemci Soğutucusu
    SUNBEAM Rheobus Extreme 6'lı Fan Kontrolcü (Siyah)

böyle birşey alabilirsin.. anakartın çıkışlarıyla monitörün uymasına gerek yok.anakartın çıkışlarını kullanmayacaksın zaten
    ekran kartında analog çıkış varsa ona takarsın..yoksa zaten ekran kartının kutusundan dvi-vga dönüştürücü çıkar
    onunla takarsın..

nereden alabileceğine gelirsek..
    parçaların hepsini tek siteden almaya çalışırsan tam istediğin sistemi kuramayabilirsin..
    o nedenle parçaları tek tek almaktan çekinme..montaqjı için bir bilgisayarcıya düşük bir ücret ödeyerek halledebilirsin..
    parça isimleriniwww.teknofiyat.com dan aratırsan fiyatları hakkında bilgin olur..
    aramada çıkan tüm siteler güvenilirdir..
    mesela..
    http://www.sanalmarketim.com/
    http://inventus.com.tr/
    http://www.novabilgisayar.com/default.asp
    http://www.exa.com.tr/
    http://www.hepsiburada.com/liste/Department.aspx?CategoryID=8
    http://www.vatanbilgisayar.com/

gibi...

• GIGABYTE 890GPA-UD3H AMD 890GX+SB850 AM3 DDR3 1866(O/C) Anakart - 274 TL
    AMD Phenom II X6 1090T 3.6 GHz, 9 MB, AM3 BOX İşlemci, Black Edition - 580 TL NOVA
    A-DATA 4 GB (2*2) 1333 MHz DDR3 OC. Dual Kit CL7 - 254 TL EXA
    MSI HD5970 2048 MB R5970, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 512 bit - 1281 TL NOVA
    WD 3.5" 1Tb Caviar Black SATA 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk - 202 TL
    LG 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI SİYAH - 49 TL
    LIAN LI LANCOOL PC-K60W DRAGON LORD K 700W PENCERELİ MidT ATX SİYAH KASA - 318 TL
    +
    SAMSUNG 21.5" P2250 GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR FULL HD - 427 TL

TOPLAM : 3385 TL

Dostum bu sistem seni 5 yıl götürür.Crossfire vs.gibi şeyler yapmana gerek yok yinede vaktin bol temmuz sonu tekrar konu açarsın.Leon-x hocamızında fikirlerinide edinmeyi unutma, ben 2500 tl ve üstü bilgisayar toplamayı gereksiz görüyorum.Yani bu kadar parayla dünyadaki en iyi kullanıcı bilgisayarı yapıyoruz.Aşırı para harcanıyor.
    İşin komik yanı ise 1500 TL bütçesi olanlarda 4-5 Yıl dayanan bilgisayar isterken sizde aynı şekilde bir istekte bulunuyorsunuz.

• aynen hayalete katılıyorum bu aralar benimde gözüme çarptı adam 3000 tl lik sistem topluyor 3 yıl götürsün yeter diyor 1500 tllik toplıyanda 5 sene götürsün diyor

şuan bir sistem için 2500 tl civarı en fazla olmalı üstü bence biraz gereksiz. kalan parayla ile 2-3 yıl sonra bir sistem alınıp toplamda 6 yıl civarı işiniz görmüi olur

INCA 1023 ün P2250den tek farkı 5MS ve 23" olmasıdır. 3MS için 100 TL fazladan vermem diyorsanız buda bir tercih
    oc uğraşmak istiyorsanız 1090T alın derim eğer işim olmaz diyorsanız 1055T öneririm
  • Hocam bence o parayla 1366 sokete yatırım yapmalısın. Intel sistem düşünürsen eger

GIGABYTE X58A-UD3R INTEL X58 429 TL
    INTEL CORE I7 930 SOKET 1366 2.8GHZ 611 TL
    PATRIOT 6GB (3*2GB) VIPER XMP 1600MHZ DDR3 CL8 ÜÇ KANAL 394 TL
    SPARKLE GTX480 GDDR5 1536MB 384BIT NVIDIA DX11 1093 TL
    2x WD 3.5" 500GB 32MB SATA2 7200 RPM CAVIAR BLACK (RAID 0) 222 TL
    GIGABYTE PASEIDON 310 80PLUS 700W KASA 335 TL
    LG 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI 48 TL

3.132 TL KDV DAHIL (+6 taksit worldcard)
    +
    INCA 23" IL-1023DVI FULL HD LCD MONİTÖR 352 TL

TOPLAM: 3.484
  • İnca monitörü kullanıyorum ve sonuna kadar da tavsiye ederim.. Tek bekleyeceğiniz şey kutudan çıkıtığında keşke 4:3 formatta olması ama ne yazıktır ki widescreen kabusu devam ediyor ve monitör size 16:9 formatta geliyor.. Kutudan ilk çıkarttığımda geri vereyim lan ben bunu diye düşündüm hatta arkadaşlarım alay etti bu ne böyle yatak çarşafı gibisinden fakat açıp görüntüyü görünce hepsi talip oldu
  • Hep çok güzel yorumlar yapmışsız çok yardımcı olmussunuz hepinize teşekkür ederim.Aslında dediğiniz çok doğru bu kadar yüksek bir sistem dizmeye gerek yok.sonuç ta ben önceki sistemime bakınca bu sistem... Ama birikmiş param var diye istiyordum.Şimdi ooppss arkadaşın verdiği sitelere de bakarak daha ucuz bir sistem dizmeye çalışcam ve acele etmicem 3 ay felan beklicem çünkü teknoloji 1 ayda değişe biliyor ve yeni bişi çıktığı anda önceki eski ve kötü tabiri alıyor yanlış bir tabir bu ozaman iyi bir sistem dizerim hepinize tşk ederim bilmediğimi öğrettiniz.Güzel tavsiyeler verdiniz.3,500 lük bir pc lükse giriyo gerek yok xD Tekrar teşekkür ederim hepinize umarım vaktinizi çok çalmamışımdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3.500 TL cidden kısıtlıymış hocam

Fiyatını hak eden ürünlere vermeye çalışın mesela, en çabuk eskiyen ekran kartına para bağlamaktansa; kasa + psu +Anakart + İşlemci + Ram + Hdd + monitör gibi, bileşenlere fazla yatırım yapmak çok daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 9 Haziran 2010; 21:16:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

3.500 TL cidden kısıtlıymış hocam

Fiyatını hak eden ürünlere vermeye çalışın mesela, en çabuk eskiyen ekran kartına para bağlamaktansa; kasa + psu +Anakart + İşlemci + Ram + Hdd + monitör gibi, bileşenlere fazla yatırım yapmak çok daha iyi olur

Aga senin bakış açında güzel ama ekran kartın iyi olmassa 6 çekirdekli işlemcinin oyunlarda hiç bir faydası olmaz.Bütün parçalar bir uyum içinde çalışır ve sisteminin performansı genelde en düşük parçayla kısıtlanır sınırlanır.Bence senin düşünceni şöyle değiştirmek lazım ortalama bir ekran kartına para bağlamak lazım Çünkü ilerde değiştircen ama kötü bir ekran kartıyla neden sistemini sınırlandırasın ki?Bu arada 3.500tl ben dizemediğim için kısıtlı dedim.çünkü ben dizdim mi 4.500 tl çıktığı oldu xD İnsan hiç bir yerden kısmak istemiyor hep en iyisini istiyor o yüzden destek istiyorum.Ama şu vardır ki en iyi sıfatı gelip geçicidir.Özellikle teknolojide.Ama iyi sıfatı her zaman iyi sıfatıdır.Felsefemiz bu olursa rahat ederiz.Olmassa her sene yeni sistem.

• Hocam sen dediğimi anlamamışsın malesef...

Bütçenin yarısını ekran kartına vermekle en iyi sistemi almış olmazsın, sistem performansı ve kısıtlamanın da ne olduğunu iyi biliyorum, yani dediklerimden bunu çıkardığına inanmak istemiyorum, önerilen tüm parçalar da hiç bir bileşen bir diğerini zaten kısıtlayacak şekilde olmaz ve önerilmez o şekilde...

" ekran kartın iyi olmassa 6 çekirdekli işlemcinin oyunlarda hiç bir faydası olmaz " Eğer Full HD bir çözünürlükte oyun oynayacaksan zaten işlemcinin bir etkisi olmuyor iş ekran kartına düşüyor burada, X6 yerine X3-X4 işlemci de kullansan verimin düşmez yani, genel olarak bu bilgi amaçlıydı... İşlemciden verim almak için X6 desteği olan bir oyun oynaman lazım, GTA nasıl X4 işlemci istiyor ona göre verim alıyorsun onun gibi.

" ortalama bir ekran kartına para bağlamak lazım Çünkü ilerde değiştircen ama kötü bir ekran kartıyla neden sistemini sınırlandırasın ki " X1550 alıp kurun demedim ki sisteminizi, 1.300 TL'yi tek başına (önerilenlerin) bir ekran kartına vereceksen verebilirsin tabi, sanma ki 5-10 sene gider, kaldı ki ileri de de mevcut ekran kartından daha iyileri de olacaktır ki bu belli olan bir şey zaten. " İleri de değiştiricem ama kötü bir ekran kartı ile " Neden daha kötüsü ile değiştirmiş olacaksın kötü almak istersen o başta tabi.

Celeron ya da Sempron işlemci al demiyorum dikkatini çekeyim; en güçlü kartı alsan da bir işlemci, anakart, ram kasa ve psu kadar uzun süre kullanamazsın en çabuk şekilde upgrade gerektiren bileşendir bu sonuçta, tek gpu'lu bir kart alır (HD5870 gibi) yetmeyeceği zaman da ikincisini alır takarım bu da gayet uzun bir süre kullanım imkanı demektir, diğer bileşenler de iyi olacağından uzun süre bir şey alıp, satma söz konusu olmaz.

Bende inan paran boşa gitmesin diye bir şeyler söylemeye çalışıyorum yanlış anlama beni, çünkü bu yeri gelip müşteriyi umursamayan (özellikle de teknik servis süreci ve geri hizmette) firmalara bu kadar büyük meblağlar verip para kazandırılmasını istemiyorum. 3.500-4.500 TL gibi rakamlar inanın bir pc için çok fazla meblağlar, 10.000 TL'likte pc yapsanız alacağınız performans %10'u geçmez.

**

Senin yazdıklarını baz alarak bir liste yapmaya çalışıyım; 3 aya kadar tabi çok şey değişir.

Amd Phenom lı x6 1055T (yeterli olur, aslında X4 955 bile olur en az 3-4 sene gider yani yetmeyeceği bir iş yok sonuçta)
    ASUS M4A89GTD PRO/USB3890GX (Teknik servisi ve kalitesi açısından Asus öneririm)
    PATRIOT 4GB (2*2GB) VIPER II DDR3 1333MHZ CL7 DUAL KIT RAM
    Powercolor Ati PCS+ HD5850 1GB 256bit ya da HD5870 (ileride C.Fire yapılabilir)
    Western Digital Caviar Black 500gb 32mb sata II (Raid 0)
    Western Digital Caviar Black 1TB (Depo)
    Zalman MFC1 Plus 6 Kanal Fan Kontrolcüsü : 90 L.
    HIGH POWER ABSOLUTE POWER 650W MODÜLER - 205 tl (C.Fire ve o.c yapsan da yeterli)
    LG W2261VP-PF2ms Wide Screen LCD Monitör Full HD HDMI: 420 L.
    +
    Cpu Cooler ve zevkine göre bir de Full Tower kasa TRUVATEK'lere bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 10 Haziran 2010; 11:47:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MuTLaK3

quote:

3.500 TL cidden kısıtlıymış hocam

Aga senin bakış açında güzel ama ekran kartın iyi olmassa 6 çekirdekli işlemcinin oyunlarda hiç bir faydası olmaz.Bütün parçalar bir uyum içinde çalışır ve sisteminin performansı genelde en düşük parçayla kısıtlanır sınırlanır.Bence senin düşünceni şöyle değiştirmek lazım ortalama bir ekran kartına para bağlamak lazım Çünkü ilerde değiştircen ama kötü bir ekran kartıyla neden sistemini sınırlandırasın ki?Bu arada 3.500tl ben dizemediğim için kısıtlı dedim.çünkü ben dizdim mi 4.500 tl çıktığı oldu xD İnsan hiç bir yerden kısmak istemiyor hep en iyisini istiyor o yüzden destek istiyorum.Ama şu vardır ki en iyi sıfatı gelip geçicidir.Özellikle teknolojide.Ama iyi sıfatı her zaman iyi sıfatıdır.Felsefemiz bu olursa rahat ederiz.Olmassa her sene yeni sistem.

Mutlak3 kardeş, Sen LEON-X'in öyle dediğine bakma. O; Athlon II X4 630'a 5850 yazar.

Ancak HAK yolunu bulup, nihayet EKRAN KARTININ sistemin en çabuk eskiyen ve en pahalı parçası olduğunu belirtir bir konuşma yaptı. (Tarihi yaz kenara.)

6 çekirdekli işlemcilerin oyunlara hiç bir faydası olmadığını biliyorsan, neden X6 1090T'yi gözümüze sokuyorsun onu anlamadım!.
    ÖZELLİKLE 1090T mükemmel o/c kapasitesi ile Seni en az 3 yıl rahat şekilde taşır. (Belki daha fazla)
    Ben şu anda f/p olarak 1090T'nin üzerine işlemci göremiyorum. Turbo BOOST'ta bile 6 çekirdek birden çalışıyor.

1090T diğer X6'lar gibi 3 çekirdekle TB olmuyor. Bu yüzden safkan 6 çekirdek. (1055T'ye bu meyanda 5 çekirdek demişimdir ve geyiklerini bile yapmışlardır..)

Ayrıca fazla çekirdek her zaman iyidir. Özellikle ekran kartının kaliteli olduğu zamanlarda 2 çekirdek ile 4 çekirdek arasındaki fark MUAZZAM seviyede.
    6 çekirdek önerim. Hele hele X6 1090T. İleride sadece ekran kartı yükseltmesi ile sisteme devam edebilirsin.
    Ekran kartını ya 5850 ya da 5970 al. Bu meyanda 5970 Seni uzun süre idare edecektir. 5850 alırsan ileride CF ve o/c yapacağın için 800WATT PSU'nu da sisteme dahil et derim.
    Hayırlı işler..

not : Parana kıyamıyorsan elindeki sistemi kullanmaya devam edeceksin.

• @Ramptha

Sen beni eleştirecek durumda değilsin yaptığın açıklamaları geriye doğru okumanı öneririm...

X4 630 ile HD5850 kullanılamaz mı da böyle boş bir yorum yapıyorsun, Sempron ile yazmıyoruz o kartı sonuçta ben fazladan Phenom II'ye para bayılırım diyorsan buyur al tutan yok seni...
  • quote:

@Ramptha

Sen beni eleştirecek durumda değilsin yaptığın açıklamaları geriye doğru okumanı öneririm...

X4 630 ile HD5850 kullanılamaz mı da böyle boş bir yorum yapıyorsun, Sempron ile yazmıyoruz o kartı sonuçta ben fazladan Phenom II'ye para bayılırım diyorsan buyur al tutan yok seni...

Ben Seni eleştirmedim. Sadece mutlak3'ün Senin söylediğini yanlış anladığını açıklamaya çalıştım.
    Keza uzun yazımı yazarken verdiğim boşluklarda, Sen bir ara cevap yazmışsın bile.

Ayrıca Seni eleştirmem (Seni değil sistemlerinden sadece birini) konusunda serbestim. Bunu için herhangibir durum içine girmeme de gerek yok. Herkes eleştirebilir. Keza çoğu sistemin en ideal performansta oluyor.

Yazdıklarım sadece X4 630 - 5850 ikilemesi içindir. Sinirlenip ortamı germene gerek yok arkadaş.

imla düzeltmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramptha -- 10 Haziran 2010; 12:27:47 >

• Herkes düzüyor sen neden diziyorsun be arkadaşım , sende düz sistem
    Leon-X hocanı dinle en güzelini öneriyor sana bak ilgilenmiş üşenmeyip

@Leon-X ,

Hocam rampata nickli üye başka bir yerde X4 630 un HD5850 ye darbogaz yapacagınıda iddia etmişti , ayrıca lga 1156 ya 3kanal 6gb ram alın daha iyi olur diyen bir arkadaş.
  • :)
  • böyle bir tartışmaya sebeb olduğum için üzgünüm gerek yoktu xD
  • quote:

Amd Phenom lı x6 1055T (yeterli olur, aslında X4 955 bile olur en az 3-4 sene gider yani yetmeyeceği bir iş yok sonuçta)
    ASUS M4A89GTD PRO/USB3890GX (Teknik servisi ve kalitesi açısından Asus öneririm)
    PATRIOT 4GB (2*2GB) VIPER II DDR3 1333MHZ CL7 DUAL KIT RAM
    Powercolor Ati PCS+ HD5850 1GB 256bit ya da HD5870 (ileride C.Fire yapılabilir)
    Western Digital Caviar Black 500gb 32mb sata II (Raid 0)
    Western Digital Caviar Black 1TB (Depo)
    Zalman MFC1 Plus 6 Kanal Fan Kontrolcüsü : 90 L.
    HIGH POWER ABSOLUTE POWER 650W MODÜLER - 205 tl (C.Fire ve o.c yapsan da yeterli)
    LG W2261VP-PF2ms Wide Screen LCD Monitör Full HD HDMI: 420 L.
    +
    Cpu Cooler ve zevkine göre bir de Full Tower kasa TRUVATEK'lere bakabilirsin

Dediğine benzer bir sistem kurcamda aga bu bellekleri bulamadım bunun ürün kodunu biliyon mu? bide asusun sitesinde bellek listesini bulamadım belleklere nasıl bakçam?

• Üstad ram destek listesini çok takma genel de ne kadar gereksiz ve bulunmayan ürün varsa yazarlar oraya...

Söz ettiğim ramler bunlar...

http://www.vatanbilgisayar.com/patriot-pv234g1333llk-4gb-(2*2gb)-viper-ii-ddr3-1333mhz-cl7-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=45094
  • quote:

Üstad ram destek listesini çok takma genel de ne kadar gereksiz ve bulunmayan ürün varsa yazarlar oraya...

Söz ettiğim ramler bunlar...

http://www.vatanbilgisayar.com/patriot-pv234g1333llk-4gb-(2*2gb)-viper-ii-ddr3-1333mhz-cl7-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=45094

sağol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.