Şimdi Ara

Sistem Donması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bilgisayrımı Açıp Oyun, Film Her Türlü Şeyi Yapıyorum Ne Donma Ne Kasma Hiçbişi Yok En Ağır Oyunları Dahil Oynuyorum Örnek(Call Of Duty Advanced Warfare, GTA , Max Payne 3)
    Ama Diyelimki Bi Yere Gidicem Sistemi Açık Bırakıyorum 15 20 dk Geldiğimde Donmuş Oluyor Hiç Bişi Yapamıyorum Mecbur Reset Atmak Zorunda Kalıyorm Lütfen Çözüm Önerilerinizi Bekliyorum İyi Günler

Sistemim

İntel i5 4460

Gigabyte Gaming 5

Asus Radeon R7 260x

Kingston 8gb Ram

Corsair 700 w Psu

• mukoli M kullanıcısına yanıt
    bilgisayarın başından ayrıldığında interneti yoğun kullanan bir programın açık kalıyor mu?
    örneğin: torrent ve benzeri bi program? ilk önce bunu bi söylersen sevinirim.

ardından eğer bu programları kullanmıyorsan ve yine de pc bu donma esnasında internete bağlı mı değil mi onu da yazarsan sevinirim..

internet tamamen kapalıyken bu donma sorunu oluyor mu?

cevabına göre bi yol izleriz.
  • trailblazer kullanıcısına yanıt
    dün akşam internetten bişi indirriken donmuştu ama bazen sistem boştayken yani masaüstündeyken kilit ekranına alıyorum yine donuyor belli bir zaman sonra internet hep var
  • mukoli M kullanıcısına yanıt
    internetin ethernetten bağlıysa ve imkanın varsa o etherneti kullanmayıp usb wifi gibi bir şeyin varsa oradan bilgisayarını bağlamaya çalış..bu şekilde bir süre kullan eğer soun çıkartmazsa bilgisayarın ethernetini değiştir..anakart uzerindeyse extra ethernet girişli kart alıp anakartın boş slotuna bağla.. başka çözüm yok malesef..berbat bi sorun ..format'a falan hiç girme düzelmicek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trailblazer kullanıcısına yanıt
    Dün Kurcalarken ıntel rapıd Teknolojisi Var orda Sabit Disk Güç Yönetimini Kapattım Sorunum Halloldu Demekki Bilgisyar Boştayken Sabit Diski Kapatıyor Sistem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.