Herkese merhaba. Sorun yukarda da belirttiğim üzere, bilgisayarımdaki tüm dosyaların görünür vaziyette olması ve bunu değiştirememem... Klasör seçeneklerinden, "bilinen dosya türleri için uzantıları gizle", "gizli dosya, klasör veya sürücüleri gösterme" , "Korunan işletim sistemi dosyaları gizle" seçeneklerini işaretlemiş olmama rağmen, D: sürücümde "$RECYCLE.BIN" "autorun" "spdha" gibi dosyalar hep görünür kalmakta... Aynı şekilde harici diskimde de bunlar görünür halde ve ne kadar denersem deneyeyim bunlar gizlenmiyor (Sistem Geri Yükleme yapsam bile..)
Bu sorun bilgisayarıma bulaşan "Musallat" adlı virüsü elle temizlerken oluştu sanırım. Cmd'den "attrib -h -r -s /s /d *.* " komutunu kullandım ve virüsü görünür yapıp sildim. Ama bunu yaparken tüm dosyalara da görünürlük özelliği vermiş oldum sanırım. Şimdi ne yapmam gerektiği konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var. Bu gizli olması gereken ama görünürü olan dosyaları tek tek elle mi gizlemeliyim?Ya da bunu yapmanın başka bir yolu var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme