Şimdi Ara

SİSTEM DÜN ALINDI YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İntel i5 4460 işlemci
    Gskill 2x4 gb 1600 mhz ram
    Sapphire r9 280 dual x 3gb 384 bit ekran kartı
    Kingston hyperx 240gb ssd
    Zalman z3. Plus kasa
    Zalman 500 watt psu
    Dvd sürücü pioneer

İyi kötü bi şekilde bu sistemi topladım dün vatandan...1 yıldır. Erteleye erteleye dün bi Anda bugün toplucam bu kasayı yeter artık dedim ve topladım..

Bu sistem için monitör tavsiyesi de alabilirsem sevinirim 300-400 tl arası bi bütçe ile...
    Gta v ve fifa 15 bnm için en önmli 2 oyun cod cs go vs.. Oyunlar oynamıorumm....

Bide windows 7. Var elimde onu mu kurayım win 8.1 mi kuraym ona karar veremedim..

Son olarak henüz kasa evde öle duruo yarın geçicem başına...sistemi kurduktan sonra neler yapmalym bios uefi fln bunlardanda çok anlıo değilim öle forumlarda oludugum kadarıyla bişiler biliyorum...

Pc yi ilk açtktan sonra ne gibi testler yapabilrim. Sistemi denemel için neler yüklemeliyim bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim...tesekkürler dh ailesi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 400 liraya BenQ nun FHD 24 inch monitörü var sinerjide onu al.

• Sisteminiz uyumlu fakat Z97 yerine H97 alabilirsiniz. Z97 overclocklu işlemciler için daha iyi. Ama yine de sıkıntı çıkarmaz güzel sistem olmuş. Hayırlı olsun.

Eğer öğrenciyseniz DreamSparkdan bedava W8 alıp kurun kesinlikle daha iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem güzelmiş hayırlı olsun bana göre Win7 iyidir ama hiç win 8.1 kullanmadim bişey diyemem monitör olarakhttp://www.hepsiburada.com/m/aoc-e2262vw-21-5-5ms-analog-dvi-full-hd-led-monitor-p-BD303942 Teşekkür ler

• http://youtu.be/t2VIIMyLiq0 bu videoya bi goz atın hocam win kurulumu icin.

Sistemi burda flash bellek ile kuruyorlar.Yanlis hatırlamıyorsam Rufus adında bi programla belleği hazırlayıp sistem kuruyoruz.

• Keşke r9 380 serisini bekleseydin

• cankurtaran34 C kullanıcısına yanıt
    Sistem genel itibari ile güzel olmuş Windows 8.1 öneririm zaten yakında Windows 10 çıkacak gerisi fark etmez.
    uefi kurulum yap. onun için netten bakabilirsin usbye önce yazdırman gerek iso dosyasını.
    Test yapmana falan gerek direk yükle oyununu oyna.
    Yüklencek program olarak anakart'la beraber gelen tüm sürücüleri kur chipset driver falan. sen sonra amd'nin sitesinden en son çıkan 15.5 beta sürücüyü veya 14.12 whql sürücüyü indir tamamdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam valla bekle bekle. Bi hal oldum zatenn..martta kesin topluodum sistemi ama bugüne nasip oldu..iyisiyle kötüsüyle bi sistem oldu ben fps delisi bi insan değilim takıntılarımda yok verdiğim paraya deysin yeter...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.