Şimdi Ara

Sistem düşürme önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yaklaşık 2 ay önce ryzen 3600 tuf b550m plus wifi 16 gb ram ve 2070 superli bir sistem topladım ama gerek başka şeylere daha fazla öncelik vermemden gerek ilgimin azalmasından pek oyun oynamıyorum artık haliyle sistemi düşürme kararı aldım sistemden beklentim çoklu uygulamalar ve programlama uygulamalarında üst düzey akıcılıkta deneyim sağlaması örnek veriyorum tarayıcıda 20-30 sekme açık ona ek bir programlama uygulaması açık ve altta birkaç tane pdf dosyası açıkken ben grafik tablet ile onenote üzerinden not alabilmeli ve tüm bu uygulamalar arasında akıcı sorunsuz geçişler yapabilmeliyim ve bu akıcılık kabul edilebilir seviyede kalarak bana sorun yaramayacak şekilde 4-5 sene gitmeli şuan sahip olduğum sistemin performansından çok memnunum aklımda anakartı b450m s2h a düşürüp sadece görüntü alabileceğim bir ekran kartı almak veya 10400 ve uygun bir anakart almak var ama ekran kartını düşürmem şuan memun olduğum performansı etkiler mi bilmiyorum konu hakkında bilgili insanların tavsiyelerini bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sadece ekran kartını çıkarsan yeter hocam. Neden intel bir sistem veya anakartı düşürmek istiyorsun ki. Hatta video işleme yapacaksan ekran kartı'da önemli

• Want to kullanıcısına yanıt
    Video işleme yapmayacağım yükseltme yapma gibi bir planım olmadığı için 600 liralık bir anakartla 1500 liralik bir anakartın benim için bir farkı yok gibi düşünüyorum o yüzden düşürmeyi düşündüm intel pek mantıklı durmuyor evet ama amdde kalırsam görüntü için oldukça eski bir ekran kartı almam gerekecek bu sorun yaratır mı amd için apu almayı düşünsem b550yi elimde tutmam gerekecek çünkü güçlü olan 4000 serisi apular bildiğim kadarıyla b450ler ile çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeopolDedalus -- 12 Ekim 2020; 19:0:9 >
  • Aslında benim merak ettiğim en temel soru ekran kartını çıkarırsam şuan aldığım akıcı performansı kaybeder miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: LeopolDedalus

Aslında benim merak ettiğim en temel soru ekran kartını çıkarırsam şuan aldığım akıcı performansı kaybeder miyim

Hayır ekran kartı oyunlar haricinde akıcılığı etkilemez. Tabiki video oynatma, pecere yoneticisinin efektlerini işler ama bu iş için bi gt 630 fazlasıyla işini görür. 2 sene önce 50 tl ye almıştım ama şuan fiyatlar artmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemciyi kaça satıyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sistem yenileme önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.