Şimdi Ara

Sistem Geri Yükleme hatası Acil!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Az önce Sistem geri yükleme yaparken laptopumun şarjı bitti ve geri yükleme tamamlanamadı. Bilgisayarı tekrar açtığımda ise geri yükleme işlemine başlayamadım ve şu an hiçbir şekilde interneti kullanamıyorum(ki zaten geri yükleme yapmamın sebebi buydu, daha önce işe yaramıştı).
    Geri yükleme yapmaya girmeye çalıştığımda, ya yanıt vermiyor ya da şu uyarı ekrana çıkıyor; aynen yazıyorum:

DDE Server Window: rstrui.exe - Bozuk Görüntü

c:\windows\system32\mshtml.dll uygulaması veya dll's, geçerli bir Windows bellek görüntüsü değil. Lütfen yükleme disketindenizdekiyle karşılaştırın.

Ne yapmalıyım bilen var mı??

• İşletim sistemi cd sini kullanarak onar seçeneğini kullanın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huysuzihtiyar

İşletim sistemi cd sini kullanarak onar seçeneğini kullanın...

Şu an elimde sadece driverların olduğu cd var ve rstrui.exe ile alakalı bişey bulamadım. Onar seçeneğine nasıl ulaşabilirim? Ne yapabilirim bu durumda?
  • windows açılırken f8 e basıp güüvenli kipte aç bir de öyle dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: burack90

windows açılırken f8 e basıp güüvenli kipte aç bir de öyle dene

yok hocam olmadı, orda da aynı hatayı verdi.
  • eksik yada ulaşamadığı sistem dosyalarını başka bir pc de bul kopyalanabiliyorsa kopyala sonra senin sistem dosyalarının yedeğini al yapıştır yeniden başlat ve tekrar dene olacakmı bakalım ben ara sıra bu yöntemi kullanıyorum işe yarıyor bazen.

örn: bende hal.dll ve system.exe sorunu vardı başka pc den kopyalayıp yapıştırdım oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.