Merhabalar ben bi arkadaşımın eski bilgisayarındaki donanımlarını yenilemek istiyorum fakat bu konularda pek bilgili değiliz ikimizde yardımcı olabilirmisiniz ?
Sistem everestten aldığım rapora göre şöyle :
Anakart: CPU Türü Intel Celeron, 1700 MHz (17 x 100) Anakart Adı Syntax S651M(A) Anakart Çipseti SiS 651 Sistem Belleği 768 MB (DDR SDRAM) BIOS Türü Award Modular (07/14/04) İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM1) İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM2) İletişim (COM ve LPT) ECP Yazıcı Bağlantı Noktası (LPT1)
Görüntü Birimi: Görüntü Bağdaştırıcısı RADEON 9000 (Omega 3.8.252) (128 MB) Görüntü Bağdaştırıcısı RADEON 9000 Secondary (Omega 3.8.252) (128 MB) 3D-Hızlandırıcı ATI Radeon 9000U (RV280) Monitör AG Neovo F-419 DVI [19" LCD] (1192)
Çokluortam: Ses Bağdaştırıcı SiS 7012 Audio Device
Depolama : IDE denetleyici SiS 5513 IDE UDMA Controller SCSI/RAID denetleyici D347PRT SCSI Controller Floppy Sürücüsü Disket sürücüsü Disk Sürücüsü SAMSUNG SP0842N (74 GB, IDE) Optik Sürücü Generic DVD-ROM SCSI CdRom Device Optik Sürücü TSSTcorp CDDVDW SH-S222A SMART Sabit Disk Durumu OK
Şimdi ben bu bilgisayarda yeni çıkan oyunları olmasada şuanki piyasadaki standart düzeyde online oyunları oynamak istiyorum . Minimum kaç tl bütçe harcarım bu bilgisayarı adam edebilmek için ? Şimdiden teşekkürler
O bilgisayar için harcanacak her kuruş ziyandır. Bu saatten sonra o PC ye hiç bir masraf yapmayın.
Ha illede masraf yapacağım diyorsanız socket 478 formunda bir p4 işlemci alıp, Ekran kartı olarak AGP HD3650 alabilirsiniz. Ama dediğim gibi harcanan paraya acırım.
Anladım direk çöp artık bu desenize, ilginiz için çok teşekkürler
Hocam siz hangi oyunlari online oynayacaksiniz bilmiyorum ama sizin icin en uygunu xbox 360 gibi bir konsol.
ARKADAŞA KATILIYORUM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme