Şimdi Ara

Sistem Güncelleme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımın özelliklerini güncellemek istiyorum sizlerden yardım rica ediyorum ben bu bilgisayar konusunda pek bilgi sahibi değilim o yüzden buraya sormak daha doğru geldi..
    bilgisayarı pek aktif kullanan biri değilim günde 2 saat oyun ya oynarım ya oynamam. Oynadıgım oyun ise pes 13 tarzı futbol oyunu öyle strateji savaş oyunu değil. sizlerden ricam ben bilgisayarın özeliklerini yazsam siz bana hangilerini değiştirmem gerektiği konusunda yardımcı olsanız.

işlemci : İntel (R) Core (TM) 2 Duo CPU E4500 2.20 ghz 2.20 ghz
    Ram :1 gb
    Sistem Türü : 32 bit işletim sistemi
    Ekran kartı : ATI Radeon X 1550 Series 512 Mb

bunların içinden hangilerini değiştirmeliyim. dediğim gibi sadece pes oynuyorum ve bir şey daha sorayım bilgisayar dosyaları filan cok yavaş acıyor eger güncelleme yaparsam bu sorunda ortadan kalkar mı ?

şimdiden teşekkür ederim . iyi forumlar...

• öncelikle toplam bütçen ne kadar?
    mevcut ramin kaç mhz?
    güç kaynağın muhtemelen eskidir o da değişecek.
    normalde o sisteme yatırım yapmaya gerek yok, 800tl ye çok daha randımanlı herşey dahil kasa toplamak mümkün.
    ama bütçem yok dersen;
    diğer raminle aynı mhz değerinde 2.el tek slot 2gb lık ram alıp toplam 3gb ram yap. muhtemelen 1gb ram yetmiyor, o yüzden sistem yavaş.
    işlemcin eski oluğu için max 6670 gibi bir ekran kartı ile uyumlu çalışır, fazlası randıman vermez. pes için fazlasıyla yeterlidir.
    güç kaynağı içinde önerdiğim prçalar ile en az gerçek 350w lık bir psu işini görür.
    hepsini aldıktan sonrada temiz bir işletim sistemi kur, bir süre daha böle idare edebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sistem güncelleme
    7 ay önce açıldı
    İLAN GÜNCELLEME..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.