Şimdi Ara

Sistem güncellemesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, elimde aşşağıda fotoğrafarının bulunduğu gibi bir bilgisayar mevcut ve ben bunun üzerinde oynamalar yapmak istiyorum. Gönül isterdi ki yeni bir bilgisayar toplayayım fakat elimde bir imkan yok, o yüzden parça önerisi istiyorum. Bilgisayarda Adobe Photoshop, Adobe Illustrator ve Adobe After Effects kullanıyorum. Yanında ise oyun oynamak istiyorum, Monitör çözünürlüğüm; 1440x900, CS:GO'da bu çözünürlükte "EN DÜŞÜK" ayarlarda kasmayacak şekilde bir oyun akışı istiyorum. Yardımlarınızı en kısa zamanda bekliyorum arkadaşlar, şimdiden teşekkür ederim.

Resimler gözükmez ise buraya tıklayınız. (Albüm)
     Sistem güncellemesi? Sistem güncellemesi? Sistem güncellemesi? Sistem güncellemesi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagandaKarpuz -- 11 Eylül 2015; 1:43:58 >

• edit: Almayı düşündüğüm parçalar ise; Ekran kartı: ASUS R7 240 - 2GB - 128Bit / Bellek: DDR3 4GB
  • Guc kaynagin 300w ve uzeri ise alip kullanabilirsin.

Vga olarak Sapphire ram olarak kingston oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TREMİLA_

Guc kaynagin 300w ve uzeri ise alip kullanabilirsin.

Vga olarak Sapphire ram olarak kingston oneririm.

R7 240'ın sapphire olanı mı?, Ram olarak kingston alacağım ve bu parçalar isteklerimi karşılayacak mı?
  • R7 240 sapphire ile totalde 8gb ram isinizi gorur. Cs GO onboard i5 ile low 1280x720 cozunurlukte 30 fps te oynadim. O kart minimum 60 fps te orta ayarlarda oynatir.

Edit:
    https://www.youtube.com/watch?v=cZLYR1owLcA bu gayet saglam bir kanit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TREMİLA_ -- 11 Eylül 2015; 21:19:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TREMİLA_

R7 240 sapphire ile totalde 8gb ram isinizi gorur. Cs GO onboard i5 ile low 1280x720 cozunurlukte 30 fps te oynadim. O kart minimum 60 fps te orta ayarlarda oynatir.

Edit:
    https://www.youtube.com/watch?v=cZLYR1owLcA bu gayet saglam bir kanit

Bende öyle düşünüyorum fakat benim işlemcim biraz sıkıntı, yani parçalara göre yorumlayabilir misiniz?

• Kullandığın programlara göre, quad core işlemci kullanman daha iyi olur, 2.el Q8400 gibi bir işlemci güzel olur, powerına göre de ekran kartı düşünürüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.