Şimdi Ara

Sistem hakkinda bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum dusuncelerinizi belirtirseniz sevinirim;

İ7 3770 (k değil) bunun siparişini verdim bu hafta içi elime ulasir

Gigabyte b75h d3h 1155 anakart buda hafta içi bende

Elimde olan bilesenlerde

2x4 GB corsair xms3 1333 MHz RAM

Cooler master hyper 412 soğutucu

120gb kingston SSD now

MSI r6850 cyclone power edition 1gb 256 bit kart (bunu ilerleyen zamanlarda degistiricem)

Parçalar bunlar arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mylmz92 M kullanıcısına yanıt
    çok güzel bi işlemci 3770k, 8 gb ram ise yeni nesil oyunlarda yeterli,ssd artık yeni sistemlerin olmazsa olmazı tabi kingston ssd now o kadar kaliteli bi ssd değil ama yinede idare eder
    yeni nesil oyunları full de oynamak istiyorsan bi ekran kartı alman yeterli,diğer parçalar zaten güzel
  • Tesekkurler ekran kartı olarak linkteki kartı dusunuyorum onumuzdeki ay bu fiyat araliginda kalırsa alma planlarim var

http://www.hepsiburada.com/m/galax-nvidia-geforce-gtx-970-ex-oc-4gb-256bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-black-edition-p-BD304947

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mylmz92 -- 20 Nisan 2015; 5:23:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylmz92

Arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum dusuncelerinizi belirtirseniz sevinirim;

Elimde olan bilesenlerde

120gb kingston SSD now

MSI r6850 cyclone power edition 1gb 256 bit kart (bunu ilerleyen zamanlarda degistiricem)

Anakart seçimin yanlış olmuş z77 cipsetler den alman gerekli ama işlemci k değil yinede sen bilirsin gerek yok gibi ama z77 cipsetler anakart alırsan senin için daha iyi olur

• Sistem guzel,ekran kartini da yeniledin mi tamamdir.Onda da acelen yoksa yrni kartlari bekle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

quote:

Orijinalden alıntı: mylmz92

Arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum dusuncelerinizi belirtirseniz sevinirim;

Elimde olan bilesenlerde

120gb kingston SSD now

Anakart seçimin yanlış olmuş z77 cipsetler den alman gerekli ama işlemci k değil yinede sen bilirsin gerek yok gibi ama z77 cipsetler anakart alırsan senin için daha iyi olur

Bahsettiginiz anakart ile secim yapmış olduğum bordun arasinda çok büyük farklılıkları varmı acaba ben oc islerinden çok iyi anlamam sistem stabil çalışsın belli başlı bi kaç oyun var onları oynatsin kafi benim icin

• 1155 soket seçmenin özel bir sebebi var mı?
    Çünkü şu anda H81 H87, Z87, H97, Z97 chipset ile soket 1150 güncel seçim.
    Acaba 2. el uygun fiyatlı diye mi bu yola girdiniz?
  • Aslina bakarsan ben sistemi toplarken sırasıyla sadece işlemciyi sonra ekran kartini degistiricektm çünkü elimde zaten 1155 anakart (h61m d2 b3 model) vardı bunu g850 islemci ile kullabiyodum bir hafta önceye kadar çok acemice bi hareket yaptım geçtiğimiz hafta islemci çok sıcak hazır elimde kalitelide bi termal macun var bi tazeliyim dedim o sırada işlemci pinlerine zarar verdim akabinde iste bu siparişleri gectm urunler ekran kartı hariç tamamı yeni yani

• Tamamı yeni ise bence 1150 sokete yönelebiliyorsan yönel.
    Bütçene göre urda tecrübeli arkdaşlar önerilerde bulunacaktır.
    Ancak zaten siperişi geçtiysen de 3770 iyi bir işlemcidir o yüzden çok da kafana takma.
  • Siparişleri maalesef geçtim ama dediğin gibi kafaya takicak bi durum yoksa buna sevindim tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mylmz92 -- 20 Nisan 2015; 9:58:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.