Kasayı önemseyin derim bir kere alınan fazla değiştirilmeyen bir parça. En azından soğutması iyi olan, böyle güçlü bir sistemi içinde barındırabilecek bir kasa gerekli.
Ya ben yanlış yere açmışım başlığı tekrar açma durumunda kaldım, bunun için kusurabakmayın :)
50 liranın lafını yapmam açıkçası böyle bir sistem için. Tamam, i5 2500k'yı aklımda tutuyorum.
Linkteki ramler i5 2500k'yla uyumlu sanırım?
Cooler Master Haf rc-912'de PSU var mı acaba?
Dert değil ben de boş boş gezinirken gözüme çarptı iyi ki çarpmış
Linkteki ramler uyumludur evet. Eğer tipini beğenmediyseniz 1.5v geriliminde çalışan ramlere göz atmanızı öneririm çünkü işlemcinin entegre bellek kontrolcüsü 1.5v gerilimini destekliyor yukarısı zararlı olur.
HAF912 plus da psu yok siz psu seçtiniz diye psu suz modelinin linkini attım.
İsterseniz buna da bir göz atın hangisi daha ekonomik oluyorsa alın derim
:) sağolun yardımınız için:) Tamam işlemciye göre, 1.5v ram bakmamız gerekiyor başka bakacak olursak. Tüm ürünlerde gayet yüksekten uçtum, Kasayı çok önemsememiştim. Şimdi böyle bi fiyat çıkınca insan şaşırıyor. Neyse, buna uygun bir şeyler araştırmaya devam edeyim:) Bunun dışında sistemde bir uyuşmazlık yok sanırım? Peki başka öneriniz var mı ?
Şu anda bir tek anakart gözüme batıyor fakat yenisini önermek 400tl nin üzerine çıkmayı gerektiriyor ki belirlediğiniz bütçenin üzerine çıkmaktan korkuyorum yine de işinizi görecektir seçtiğiniz anakart. Başka bir uyuşmazlık yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz sistemi
400'ün üzerine çıkmamak gerekiyor açıkçası bu kart 350-370 civarlarında 50 50 arta arta yük artmaya başladı :) Bir de teknobiyotik'de i5 2500k'nın yorumlarında oyun oynayacaksanız AMD Phenom 2 x6 1100T tercih edin demiş. Ne diyosunuz?
Tamam bu konuda cevabı aldım gayet netti. Peki, bu novabilgisayar, eksenbilgisayar falan güvenilir firmalar mı alışveriş için?
İnanın bana vatanbilgisayardan ve bimeksten çok daha güvenilirlerdir
İnternet alışverişinin müşteri memnuniyeti anlayışının kitabını yazan inventustur.
Novabilgisayar evime çok yakın bi sorun olursa mesaj atın gidip vurayım kafalarına
Eksenbilgisayardan alışverişim olmadı ama alışveriş yapan çook insan gördüm sorun yaşayan çok az insan var
Şaka bir yana tamamı oldukça güvenilir sitelerdir içiniz rahat olsun
Gece gece, kafamdaki tüm soru işaretleri ortadan kalktı. PC'yi sorunsuz bir şekilde toplayıp çalıştırdığımda ekstra bir teşekkür edicem size :) İlgi alakanız için çok çok teşekkür ediyorum. Bir problem olursa yeniden yazarım buraya. Saygılar:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme