Şimdi Ara

Sistem hata veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Msi Big Bang Marshall Intel P67 b3 LGA1155 DDR3 Anakart
    Intel Core i7 990X 3.46 gz 12Mb Cache lga1366 İşlemci
    500 gb Hdd [124gb dolu] 376 bos
    Creative 7.1 Ses kartı
    4GB 2400Mhz DDR3 Ram
    AMD HD6990 2x 256bit 4GB gddr5 ekran kartı
    işletim sistemi windows 7 64 bit Ultimate

arkadaslar sistem nerdeyse hiç bir oyunu calıstırmıyor nedeni nedir bilmiyorum pc yi toplayalı 4 gün oldu büyük hevesle alırsın kurarsın hüsran olur aynı o sekil Counter strike 500 fps alıyorum ama 10 dk sonra Yetersiz bellek diyip oyun kapanıyor.

Call of duty modern warfare 3 multiplayer 10 dk sonra yetersiz bellek diyip kapanıyor

Battlefield 3 multiplayer 10 dk sonra yetersiz bellek diyip kapanıyor bütün oyunlarda böle arkadaslar

Oyunun boyutu mb farketmiyor 100 mb tank o box oyununu kurdum ondada aynı hata verdi windows 7 32 bit kuramam 3 gb üstü ramlari destek vermiyor format at demeyin 2 kere attım sonuc aynı [AYNI ORJİNAL WİNDOWS 7 İLE ATTIM]Sonuc deişmedi 1 kere xp attım xpde herşey düzgün calıstı bütün oyunlar bf3 haric xp desteklemiyor cs 950 fps alıyorum windows 7 de tam tersi fps 500 lerde 400 lerde sürünüyor Windows 7 de problem var yoksa bir kac ayarmı yapmam lazım aynı sekilde bf3 multiplayerde kasmasken singleplayerde ses ler cok gec geliyor ve ayriyetten oyun single player modunda kasmaktan oynanmıyor ateş ediyorum yarım yarım sistem gidiyor olay günlühünü devre dısı bıraktım Arka planda calısan İnternet dowload maneger msn skype harici program yok format at demeyin kesin bir çözüm bekliyorum teşşekürler.

• Cevap vericek kimse yokmu
  • Bu Ram lerinde donanımsal bir bozukluk olmasından kaynaklı olabilir.
    Şunu bir dene
    sanal belleğe ayrılan alanı arttırman gerekebilir.
    Bunun için bilgisayarıma sağ tıkla
    Ardından özellikler sekmesine tıkla, buradan gelişmiş ve sonra performans başlığı içerisinde ayarlar ve son olarak gelişmiş sekmesine tıkla. Bu kısımdan sanal bellek miktarını arttırarak sorununu çözmeni umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynal -- 23 Ocak 2012; 9:03:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.