Şimdi Ara

Sistem Hazır Son Sorularım(6700K+GTX1080)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar böyle bir sistem hazırladım ama hala kararsızlıklar yaşıyorum ve sizin fikirleriniz önemli, bir şey bile deseniz çok mutlu olurum.İnşallah bu ay alıyorum.Şimdiden teşekkürler

Anakart:MSI Gaming M5/ASUS Maximus VIII Ranger
    Ekran Kartı:GTX 1080
    İşlemci:i7 6700K
    RAM(Bellek):Kingston 8GB CL15
    HDD:WD 1TB 7200 Rpm
    SSD:---(İleride)
    Soğutucu:Silverstone TD02-E/Corsair H100i
    PSU:EVGA 750B2
    Kasa:NZXT S340
    Monitör:BenQ RL2240HE(DEĞİŞTİRDİM ASUS VP228H oldu)

1) Anakartımı MSI Gaming M5 mi yoksa ASUS Maximus VIII Ranger mı alayım ? Neden?
    2) Soğutucuyu amazondaki indirimle Silverstone dan azcık daha ucuza gelen Corsair H100i mi yoksa Silverstone TD02-E mi alayım?
    3) Amazondan alacağım EVGA PSU Türkiye'de gerek priz olsun gerek voltajı olsun sorun çıkarır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glitchy -- 8 Haziran 2016; 7:54:02 >

• Ciddi ciddi o monitörü mü alacaksınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 7 Haziran 2016; 22:26:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Ciddi ciddi o monitörü mü alacaksınız?
    Tabi çok mükemmel değil ama bütçe dolayısıyla kolay değişilip takılan parçaları sonradan upgrade edeceğim.
  • Bence monitör ekran kartından daha önemli , gerekirse gtx 1070 alınıp monitöre yatırın derim bütçeyi . İleride sli yapıp zarar etmezsin , diğer türlü tekrardan monitör almak zorunda kalacaksın . Ram 8 GB bana az geldi birde . Şimdiden hayırlı olsun .

• Teşekkürler :)
    Eh tabi haklısınız ama nasıl desem hayatımda 1080p görmemiş biri olarak bu bile bana devrim olacak ve bu ekran kartını çok istiyorum FHD bana yetecektir ondan en iyi performansı almak istiyorum ama 2-3 sene sonra sağlam bir monitörde alabilirim.

• Glitchy kullanıcısına yanıt
    Z170 PRO GAMING'te yeter anakart için.

1070 yeter bence.

Amazondan 16GB 3000MHZ CORSAIR mutlaka

Amazondan PNY CS1311 240GB

Amazondan EVGA 650 GQ mutlaka

Monitör daha kaliteli bir şey olmalı

ViewSonic VX2457-MHD 24-inch 1080p Gaming Monitor with 2ms, VGA, HDMI, DisplayPort and FreeSync Technology
    130$ + 32$ Kargo + 29$ Vergi = 553 TL Total - Vergisi geri gelebilir.
    http://www.amazon.com/ViewSonic-VX2457-MHD-DisplayPort-FreeSync-Technology/dp/B018MYTH9U

24"
    75Hz
    2 ms
    HDMI, DP
    Free Sync desteği

• Teşekkürler ama anakartı bu ikisi arasından alacağım.

Sizce msi mı yoksa asus mu daha kaliteli güvenli ve performanslıdır.

Birde hangi soğutucuyu tercih etmeliyim? Hazır indirimdeyken corsair diye düşündüm ama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glitchy

Teşekkürler ama anakartı bu ikisi arasından alacağım.

Sizce msi mı yoksa asus mu daha kaliteli güvenli ve performanslıdır.

Birde hangi soğutucuyu tercih etmeliyim? Hazır indirimdeyken corsair diye düşündüm ama.
    MONİTÖR BU OLDU : Asus 21.5 VP228H
  • Bence böyle güzel bi sisteme 8 gb yazık olur. 16 alıp daha sonra 16x2 şekline getirmek daha iyi olmaz mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Erreguay

Bence böyle güzel bi sisteme 8 gb yazık olur. 16 alıp daha sonra 16x2 şekline getirmek daha iyi olmaz mı

Sorması ayıpta 32 gb ram i ne yapacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: House M.D.

quote:

Orijinalden alıntı: Erreguay

Bence böyle güzel bi sisteme 8 gb yazık olur. 16 alıp daha sonra 16x2 şekline getirmek daha iyi olmaz mı

Sorması ayıpta 32 gb ram i ne yapacak ?

Alıntıları Göster
    Ssd ve 16 ram olmalı bence böyle güçlü bir sisteme
  • Evga 650 bende amazondan aldım tabi kablosu farklı çıktı evgayla görüşmüştüm kabloyu değiştirdim 1 yıldır sorun yaşanmadan kullanıyorum otomatik voltaj ayarlayıcı varmış psuda anakarta gelecek olursak ben hep asus kullandım memnun kaldım ama msi da oldukça çok satan bir ürün hayırlı olsun şimdiden

• House M.D. kullanıcısına yanıt
    Valla bin küsür lira verip aldığı 1080 i veya i7 yi ne yapıcaksa onu yapıcak.
    i5 veya i3 sistem kuruyo olsa evet f/p yi dengelemek lazım ama yukardaki sistemin maliyeti 4000+ gibi.

Burda 200 liralık ram yerine 400 liralık ram kullamamak garip olur bence

• @Erreguay Rami sonradan yetmezse upgrade edeceğim ama 32 gereksiz biraz en fazla 16 yaparım sanırım.
    @kansavkaplan SSD ve Ram ileride kolay değişir takılır diye sonradan upgrade edeceğim ama ekran kartı kokay kolay yeni alınamaz diye düşündüm.
    @*GameOver* Şuan size gerçekten çok ihtiyacım var bende sanırım 650GQ alacağım ama o konuda çok korkuyorum sadece priz mi uymuyor ve neyle nasıl değişeceğiz cidden hayati önemi var cevaplarsanız çok sevinirim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@Erreguay Rami sonradan yetmezse upgrade edeceğim ama 32 gereksiz biraz en fazla 16 yaparım sanırım.
    @kansavkaplan SSD ve Ram ileride kolay değişir takılır diye sonradan upgrade edeceğim ama ekran kartı kokay kolay yeni alınamaz diye düşündüm.
    @*GameOver* Şuan size gerçekten çok ihtiyacım var bende sanırım 650GQ alacağım ama o konuda çok korkuyorum sadece priz mi uymuyor ve neyle nasıl değişeceğiz cidden hayati önemi var cevaplarsanız çok sevinirim :)
    1080p 60hz monitör alacaksan o işlemciyle ekran kartını hiç alma daha iyi.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    NVIDIA ekran kartına neden FreeSync monitör önerdiğinizi sorabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

1080p 60hz monitör alacaksan o işlemciyle ekran kartını hiç alma daha iyi.

Alıntıları Göster
    Asus'un o monitörlerinde panel hatası oluyormuş diye duydum emin değilim.
  • quote:

Bu kadar ucuza bundan daha iyi bulabilirsen atabilirsin sende ne yani FreeSync diye önermeyelim mi :) en fazla kullanmaz bunu geri kalan aynı monitör bir şey değişmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Bu kadar ucuza bundan daha iyi bulabilirsen atabilirsin sende ne yani FreeSync diye önermeyelim mi :) en fazla kullanmaz bunu geri kalan aynı monitör bir şey değişmiyor.

Alıntıları Göster
    Yani bilmiyorum 550 üstü çıkmadan siz ne önerirsiniz monitör 2-3 yıl sonra değişirim zaten ama o zamana kadarlık.

• quote:

Yani bilmiyorum 550 üstü çıkmadan siz ne önerirsiniz monitör 2-3 yıl sonra değişirim zaten ama o zamana kadarlık.

Alıntıları Göster
    Şu nasıl ??

https://www.webdenal.com/asus-vx228h_758732.html?gclid=Cj0KEQjwhN-6BRCJsePgxru9iIwBEiQAI8rq86duo4tHhZlXxgbt7BRZBteoHHtzfLE4_wrSPhGv9PEaAlWJ8P8HAQ

Birde şu iki soru kaldı.

1) Anakartımı MSI Gaming M5 mi yoksa ASUS Maximus VIII Ranger mı alayım ? Neden?
    2) Soğutucuyu amazondaki indirimle Silverstone dan azcık daha ucuza gelen Corsair H100i mi yoksa Silverstone TD02-E mi alayım?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.