sürekli dh' ye ve diğer sitelere girerken beni hatırla seçeneği ni seçmeme rağmen sistemi her yeniden açışımda tekrar parola vs. istiyor tanımlama bilgileri açık
maxhton myie2 kullanıyorum browser olarka yardımcı olursanız sevinirim
denetim masası / internet secenekleri / Gizlilik ve Gelişmişten cookies ayarlarını istediğin gibi yapabilirsin..
quote:
Orjinalden alıntı: TuReL
denetim masası / internet secenekleri / Gizlilik ve Gelişmişten cookies ayarlarını istediğin gibi yapabilirsin..
nasıl yani burdaki kutuları seçecek miyim? seçersem bir daha cookie kaydetmeyecek sanırım benim zaten sorunum bu ben kaydetsin istiyorum formları ve parolaları benim için hatırlasın
internet seçenekleri/ içerik / otomatik tanımlama / çıkan kutucukları tik le sanırım düzelir
otomatik tanımlama ile problemim yok en üstte yazdım onların hepsi açık
quote:
Orjinalden alıntı: Çöldeki Kutup Ayısı
quote:
Orjinalden alıntı: TuReL
nasıl yani burdaki kutuları seçecek miyim? seçersem bir daha cookie kaydetmeyecek sanırım benim zaten sorunum bu ben kaydetsin istiyorum formları ve parolaları benim için hatırlasın
pek güvenli olmaycaktır ama,, gelişmişe tıklamadan oradaki ayar çubugunu en aşağıya çek
hiçbiri olmuyor sistemi yeniden kapatıp açtım şimdi yine unutmuş formları
otomatik tamamlama' da ki bütün ayarları kaldırıp bir daha yaptım yine aynı dh2 ye ve diğer sitelere girerken otomatik giriş yapmıyor tekrar parola şifre yazmak zorunda kalıyorum
eğer çözüm bulamazsam format atmak zorunda kalıcam daha yeni kurmuştum sistemi yardım edin ne olur
neden bu programda ısrar ediyorsunuz peki? opera ve/veya mozilla kurup denediniz mi? bu programı hiç kullanmadım,o yüzden programla ilgili birşey diyemicem.
denedim bugün öğle saatlerinde firefox kurdum değişen birşey olmadı
bu programı sevmemin nedeni tamamen explorer ayarları üzerine kurulu yani explorer' ın sık kullanılanalrına bi site ekledniğinde bunda da ekleniyor yada internet ayarları explorer' dan değişince bunda da aynı ayarlar kabul ediliyor
eğer bu akşam sorunu çözecek bir öneri gelmezse format atıcam
Explorer daki güvenlik ayarlarının tümünü Varsayılan Düzeye çekmeyi denediniz mi hiç acaba?
ya ayar olarak denemediğim şey kalmadı ne güvenlik ve başkabişey hepsini denedim
temporary internet files ayarlarından depolanan sayfaların yeni sürümlerini denetle ayaralrını hiç bir zaman yaptığım zaman dh' de bazı sayfalara girdiğimde kullanıcı girişi yapmış gözüküyor bazılarında yine giriş yapılmamış gibi gözüküyor
ne lanet bi olaymış ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme