Şimdi Ara

sistem hiçbir cookie' yi saklamıyor formları unutuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sürekli dh' ye ve diğer sitelere girerken beni hatırla seçeneği ni seçmeme rağmen sistemi her yeniden açışımda tekrar parola vs. istiyor tanımlama bilgileri açık

maxhton myie2 kullanıyorum browser olarka yardımcı olursanız sevinirim

• denetim masası / internet secenekleri / Gizlilik ve Gelişmişten cookies ayarlarını istediğin gibi yapabilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuReL

denetim masası / internet secenekleri / Gizlilik ve Gelişmişten cookies ayarlarını istediğin gibi yapabilirsin..

nasıl yani burdaki kutuları seçecek miyim? seçersem bir daha cookie kaydetmeyecek sanırım benim zaten sorunum bu ben kaydetsin istiyorum formları ve parolaları benim için hatırlasın
  • internet seçenekleri/ içerik / otomatik tanımlama / çıkan kutucukları tik le sanırım düzelir
  • otomatik tanımlama ile problemim yok en üstte yazdım onların hepsi açık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çöldeki Kutup Ayısı

quote:

Orjinalden alıntı: TuReL

denetim masası / internet secenekleri / Gizlilik ve Gelişmişten cookies ayarlarını istediğin gibi yapabilirsin..

nasıl yani burdaki kutuları seçecek miyim? seçersem bir daha cookie kaydetmeyecek sanırım benim zaten sorunum bu ben kaydetsin istiyorum formları ve parolaları benim için hatırlasın

pek güvenli olmaycaktır ama,, gelişmişe tıklamadan oradaki ayar çubugunu en aşağıya çek
  • hiçbiri olmuyor sistemi yeniden kapatıp açtım şimdi yine unutmuş formları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok mu hiç bir bilgisi olan?

otomatik tamamlama' da ki bütün ayarları kaldırıp bir daha yaptım yine aynı dh2 ye ve diğer sitelere girerken otomatik giriş yapmıyor tekrar parola şifre yazmak zorunda kalıyorum

eğer çözüm bulamazsam format atmak zorunda kalıcam daha yeni kurmuştum sistemi yardım edin ne olur
  • neden bu programda ısrar ediyorsunuz peki?
    opera ve/veya mozilla kurup denediniz mi?
    bu programı hiç kullanmadım,o yüzden programla ilgili birşey diyemicem.
  • denedim bugün öğle saatlerinde firefox kurdum değişen birşey olmadı

bu programı sevmemin nedeni tamamen explorer ayarları üzerine kurulu yani explorer' ın sık kullanılanalrına bi site ekledniğinde bunda da ekleniyor yada internet ayarları explorer' dan değişince bunda da aynı ayarlar kabul ediliyor

eğer bu akşam sorunu çözecek bir öneri gelmezse format atıcam
  • Explorer daki güvenlik ayarlarının tümünü Varsayılan Düzeye çekmeyi denediniz mi hiç acaba?
  • ya ayar olarak denemediğim şey kalmadı ne güvenlik ve başkabişey hepsini denedim

temporary internet files ayarlarından depolanan sayfaların yeni sürümlerini denetle ayaralrını hiç bir zaman yaptığım zaman dh' de bazı sayfalara girdiğimde kullanıcı girişi yapmış gözüküyor bazılarında yine giriş yapılmamış gibi gözüküyor

ne lanet bi olaymış ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.