Şimdi Ara

Sistem İçin F/P PSU Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

i7 7700 işlemci
    H110M-K Asus anakart
    8Gb Ram
    120gb ssd
    ve 2 gün sonra elime geçecek olan MSI AMD Radeon RX 580 ARMOR 8G OC 8GB ekran kartı.

Kartın sitesinde 500w psu öneriliyor, ben baktım şunları buldum ama pek bilgim olmadığı için fikir almak istedim.

şunu buldum fiyat olarak iyi gibi, yorumlar da iyi ama bir de 600w olanı varmış aralarında çok az fiyuat farkı var.

Rampage RMP-500-80P 500W 80 PLUS

600w olan
    RAMPAGE RMP-600-80P 600W 80PLUS BRONZ

ve bir de fsp markasının buldum
    FSP FSP500-60AHBC 500W AKTIF PFC 85+

bunlar arasından birini seçsem olur mu yada başka uygun fiyatlı düzgün birşey önerir misiniz?

bir de bunlarda yazmıyor ama ekran kartı 8pin soket istiyor.

Teşekkürler şimdiden.

• Bunlardan birini alsanız da olur ama bunlar "giriş seviyesi" diye nitelenen alt kalite ürünler. Daha iyi bir PSU almak isterseniz ve PSU için ayırabileceğiniz bütçeyi belirtirseniz, ona göre öneri sunabilirim.
  • Cevap için tşk ederim bütçeyi belirtmemişim, 200-400 arası bir şey olabilir yani böyle karantinalı günlerde daha az ayırmak zorunda kaldım.

Giriş seviyesi kart kendinden oc'lu onun dışında aşırtma yapmam ben cpu da falan da o yüzden yetebilir mi acaba bana
  • taylanss T kullanıcısına yanıt
    Bugünkü döviz kurlarıyla ve 400₺ bütçe ile alınabilecek PSU'lar pek kaliteli olmayacaktır. Bütçeyi biraz artırma şansınız varsa şunu almanızı öneririm:
    urun.n11.com
    Rampage Etx-750-1 750w 80plus 2xpcı Power Supply - n11.com
    https://urun.n11.com/guc-kaynagi/rampage-etx-750-1-750w-80plus-2xpci-power-supply-P224615051

Bütçeyi biraz artırmak mümkün değilse FSP AHBC serisi tercih edilebilir. Güç olarak 500w da yeter ama 600 ya da 700 watt versiyonlarını da değerlendirebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.