Şimdi Ara

Sistem için fikir (özellikle anakart :P)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bir dostun gazıyla foruma yeni katılıdım fazla kasmadan konuya geçeyim:

Benim emektarın artık süresi doldu bende iki yıla bir sistem yaydım malum iki yılda çok şey değişti ve sistemin son durumu şöyle oldu:

Corsair Carbide 500R Kasa
    MSI N680GTX GeForce GTX 680 Ekran kartı (SLI dusunuyorum)
    Corsair CX750W PSU (Sli olursa 1050W a terfi edicek)
    Intel i7 3770k işlemci
    Corsair Vengeance 4x4 dual kit 16Gb Ram (Overkill diye tabir ettiğimiz olayın ta kendisi ama malum grafik/tasarım ;) )
    Kingston HyperX 3K 128Gb SSD
    Western Digital Caviar Black 2TB Harddisk
    Corsair H100i soğutucu (eVGA Classified ekran kartlarını turkiyede bulsaydım full sıvı soğutmaya gidecektim)

bu kadar şu anda elimde olan anakart Msi P67A-GD65 ancak msi ivy bridge işlemciler için BIOS güncellemesini çıkarmamakta ısrar ediyor gibi...
    sonuç olarak naapmalıyım bu anakart kullanılmamış açılmamıştır almak isteyen yada bunu satabilecek biyer bulunur mu yerine ne almalıyım...
    galiba Z77 yonga seti ivy bride işlemciler için son çıkan (Anakart LGA 1155 olmak zorunda)

MSI Z77A serisi ile mi gideyim yoksa Asus falan mı önerirsiniz. (Bütçe kabaca 450 TL dir.)

şimdiden teşekkürler

şu an elimde olan parçaları da yazıyorum ki tavsiyeniz olursa ona göre verebilesiniz: Kasa, Ekran Kartı, PSU, RAM, SSD, HDD

• 4.2 ve 4.3 bıosla 22nm ıslemcı destegı var demıs msi denemedınızmı ıslemcıyı ?
    http://event.msi.com/mb/22nm/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 24 Şubat 2013; 16:16:01 >
  • bu bahsedilen destek sadece z68 ve h61 serisi anakartlar için geçerli ne yazık ki p67 de henüz tık yok :D
  • verdıgım lınkte anakartınızın modelı ve bıos versıyonuda yazıyor + asagıdakı resme bakarsan 22 nm ıslemcı kullananda var
    ayrıca bır ust ve alt modellerınde olup bunda olmaması garıp degılmı sence ıslemcı destegı chıpsete goredir

http://www.msi.com/product/mb/P67A-GD80--B3-.html#/?div=CPUSupport
    http://www.msi.com/product/mb/P67A-G45--B3-.html#/?div=CPUSupport

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 24 Şubat 2013; 16:43:41 >

• teşekkür ederim ancak hala emin değilim tam performans alırmıyım yoksa military class III e geçmeli miyim sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Astorian

teşekkür ederim ancak hala emin değilim tam performans alırmıyım yoksa military class III e geçmeli miyim sizce?

bencede military class geç
  • Anakartım Military Class II zaten ben III e geçmeli miyim diye soruyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence geçmelisin + larını saymayayım zaten biliyorsundur. Z77A GD55 bulamassan 65 al direk. sistemin güzel ama işlemci soğutucusu için sorun olmasın diye vengeance yerine ripjawsx tavsiye ederim olmadı sniper. geri kalan gayet iyi için rahat alabilirsin.
  • vengeance la soğutucuyu test ettim oturuyor problem yok Z77 alıyım diyosunuz yani?
  • Cift ekran karti dusunuyorsan 7970cf 680slidan daha performanslidir hem paran da cebinde kalir yaklasik 600 tl kara gecersin
  • lütfen sonuna kadar okuyun kart elimde mevcut ayrıca kartı CUDA için de kullanacak olmam nVidia tarafına zprluyor beni...
    müzik produksiyonu yapıyorum aynı zamanda amatör grafikçiyim render ve export için CUDA kullanacağım 160% gibi bir hız artışı sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astorian -- 24 Şubat 2013; 18:24:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.