Arkadaşlar tek kafama takılan kasa. Vatan Bilgisayar'da gördüm. Maliyeti arttırmamak adına f/p oldugunu düşündüğüm bu kasayı yazdım. Ancak fazla ses yaptığını söyleyenler var. Daha iyi bir alternatif var mı? (Bazı arkadaşlar 12cm'lik fanı sökünce sesin kesildiğini söylemişler, bir süre sonra daha sessiz bir fan alabilirim)
Arkadaşlar tek kafama takılan kasa. Vatan Bilgisayar'da gördüm. Maliyeti arttırmamak adına f/p oldugunu düşündüğüm bu kasayı yazdım. Ancak fazla ses yaptığını söyleyenler var. Daha iyi bir alternatif var mı? (Bazı arkadaşlar 12cm'lik fanı sökünce sesin kesildiğini söylemişler, bir süre sonra daha sessiz bir fan alabilirim)
Bu şartlar altında yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkür Ederim
aLdığın sistemin aynısını ben sipariş verdim... Fakat kasayı ve psu'yu ayrı tuttum , Senin dediğin gibi çok ses yapıyor dediLer banada . Bende onLara inanarak Haf 912 ve Seasonic 620W aLdım ;)
hocam hayırlı olsun. Sizin psu+kasa aynı fiyata geldi galiba.
BEnim merak ettiğm diğer bir konu
i5 2500k-i5 2320 arasında
ve
hd 7850-hd6850-gtx 560Ti arasındaki
farklar, OC yapılmadan stok değerlerle, oyunlarda gözle görülür bir fark yaratır mı?
Maliyeti 2000TL altına çekmem gerekiyor..
quote:
Orijinalden alıntı: sssxxx04
ve
farklar, OC yapılmadan stok değerlerle, oyunlarda gözle görülür bir fark yaratır mı?
Kasa + psu = 337 Lira
DiğerLeri için bişey diyemiyeceğim , çeşitli testler var onLarı araştırmanı öneririm... Fakat 7850 diğerLerinden iyi bence
orası öyle kardeşim haklısın daha iyi 7850..
Ancak pc'yi kullanacak kişi OC felan yapmaz,bilmez. Yani montajı yapar kullanır. O yuzden benim için önemli olan OC potansiyelleri değil stok değerlerde orta-uzun vadedeki performansıdır.
Bu doğrultuda maliyeti aşağıya çekmem gerekiyor
İlgin için teşekkür ederim
quote:
ve
Şöyle ki,, 7850 üst seviyedir,diğer iki ekran kartına göre.Çok oyun düşkünü değilseniz 6850 fiyat/performans olarak mükemmel. Ama illaki oyun derseniz 7850 alınız.560 Ti de az buz bir kart değil. Bütçenize göre bir değerlendirme yapın.
işlemciyi 2500K yapın. uzun yıllar kullanırsınız.overclock yapmıyacaksanız 2400 alın.
@metin abi 52
Yorumunuz için teşekkür ederim. Ancak bu seferde yeni bir konuyu merak ettim:)
Bildiğim kadarıyla, 6850 diğer kartlara göre gözle görülür bir performans kaybı yaşatır. Ancak indirim olursa 560Ti veya 7850 alırım ki Vatan'da 560Ti ve 7850 aynı fiyat. Dolayısıyla fiyat düştüğü takdirde daha yeni olan 7850 tercih edilir durumda.
i5 2320 ile i5 2400 ve i5 2500k stok değerleri arasında aman aman bir fark var mı? Testlerde arada illaki fark çıkıyor ama önemli olan oyun esnasında fark edilip edilmediği..
Dediğim gibi bütçe esnek olmadığı için ve alabileceğim tek yer olduğu için fiyatı 2000TL altına çekmem gerekiyor.
İşin özü işler netleşinceye kadar satın alma işini beklemeye aldık.(Vatan OEm'de indirim yapmamış sağolsun)
Saygılarımla
quote:
@metin abi 52
Yorumunuz için teşekkür ederim. Ancak bu seferde yeni bir konuyu merak ettim:)
Bildiğim kadarıyla, 6850 diğer kartlara göre gözle görülür bir performans kaybı yaşatır. Ancak indirim olursa 560Ti veya 7850 alırım ki Vatan'da 560Ti ve 7850 aynı fiyat. Dolayısıyla fiyat düştüğü takdirde daha yeni olan 7850 tercih edilir durumda.
i5 2320 ile i5 2400 ve i5 2500k stok değerleri arasında aman aman bir fark var mı? Testlerde arada illaki fark çıkıyor ama önemli olan oyun esnasında fark edilip edilmediği..
Dediğim gibi bütçe esnek olmadığı için ve alabileceğim tek yer olduğu için fiyatı 2000TL altına çekmem gerekiyor.
İşin özü işler netleşinceye kadar satın alma işini beklemeye aldık.(Vatan OEm'de indirim yapmamış sağolsun)
Saygılarımla
Stok değerleri arasında bu üç işlemcide aman bir fark yok.Her işinizi, oyun dahil ,çok rahat görecek işlemciler.
7850 ,560 Ti ile yakın fiattaysa 7850 alınız.Güç tüketimi ve ısınma olarak önde bir kart.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme