Şimdi Ara

SİSTEM İÇİN TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Yeni bir sistem topluyorum. Şu an yeni aldığım Adata XPG SX8100 M.2 SSD var. Kağıt üstü verilerde 3500/3000 MB/s okuma yazma verdiğini söylüyor. Fakat bunun yetmeyeceğini düşündüğümden yanına ek olarak bir şeyler daha almak istiyorum. 512 gb sata bir ssd ile beraber 1 tb bir hdd mi önerirsiniz yoksa direkt olarak 2 tb bir hdd mi? Amacım fotoğraflarımı dosyalarımı saklamak ve oyun için kullanmak olacak. Başta belirtiğim SSD'yi Windows ve önemli programlar haricinde doldurmak istemiyorum.

• 1TB SATA SSD alman yeterli olacaktır HDD ye gerek yok.
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Peki 1000tl bandını geçmeden önerebileceğiniz bir ürün var mı? Veya yakın zamanda beklediğiniz bir indirim? Biraz daha idare edebilirim duruma göre.
  • KurtBeğ kullanıcısına yanıt
    ADATA 960GB SU630 800 TL civarında bulmak mümkün
  • 6 TB 5400rpm HDD 1100 TL, 4 TB 7200rpm HDD 1000 TL, 2 TB HDD 400 TL civarı. Maksat depolama ise SSD israf, maksat oyun ise SSD hızlıdır fakat bu hız farkı bazı oyunlarda %20-30 civarını geçmez. NVMe'lerin 3500 MB gibi hızları GB seviyelerindeki dosyalarda geçerlidir, genel kullanımda SSD'lerden iki civarı hızlılardır.
  • Crucial BX500 1000GB SSD 540-500 3D NAND SATA 2.5 CT1000BX500SSD1 bu ürünü almayı düşünüyorum nasıl sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.