Şimdi Ara

Sistem için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selam, volvo 850 model aracım var ses kalitesi o dönemdeki (96) birçok arabadan iyi bilen bilir belki ama sorun kaset çalarlı malesef bu yüzden bende ufak çaplı bir ses sistemi almak istiyorum... Kaset çalarım double din kadar büyük ancak double din hakkında okuduğuma göre bütçeme uygun olanların sürekli arıza çıkardığı ve ses kalitesinin kötü olduğunu okudum ve normal teyp almaya karar verdim, teyp limitim 500 tl pioneer düşünüyorum, ancak bunun haricinde bana ortalama bi ses için ne lazım yani mid takımı dedikleri lazım, anfi lazım. Sub kullanmayı düşünmüyorum eğer ki taktığım hoparlörlerden iyi bir ses gelicekse, öneriniz nedir arkadaşlar, bütcem 1000 tl civarı arkadaşlar, bana yardımcı olursanız ona göre bir sistem kurucam, düşündüğüm teyp pioneer fh-x700 bt fiyatı bir kaç yerde 470 lira idi, bu teyp double din kadar büyük, kendi teybimi çıkarınca çok boşluk kalmasın diye bunu seçtim...
    Önerileriniz benim için gerçekten önemli arkadaşlar orta kalite bana yetecek bişey olsa yeter mahalleyi ayağa kaldıracak birşeyden ziyade camlar kapalı iken kendimi müziğin içinde hissedebileceğim bir şey lazım saygılar arkadaşlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar rica etsem biri yardımcı olsa hafta içi sipariş vericemde

• şimdi 500 liraya güzel double din teypler var dokunmatik panelli ayrıca hertz iki takım mid alırsanız teyple sürmeye çalışın yetmeze ikinci el stereo amfi bakarsınız zira 1000 lira yetmez.. Elektronik bilginiz yoksa baglatmaya cok para alırlar, bilginiz olsun.. Kolay gelsin..

• Öneriniz var mı hocam double din?

• Bimeks in sitesinde arac bolumunde teyp kismina bakarsaniz aradiginiz fiyatta urunler var. Biraz cikabilirim derseniz kenwood veya sony al derim.
    Yoksa roadstar da isinizi gorur pioneer in yan urunudur roadstar. Iyi geceler..

• teşekkür ederim kardeşim bi sen yardımcı oldun saolsun arkadaşlar insan seçiyor herhalde saolasın
  • hocalar halen teybe karar veremedim bi yardım edin bea
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam teyp yapısı biraz farklı kenar kızakları traslanip double din takılıyor.

Double din olarak pioneer avh 165dvd olabilir 560tl ye gore gayet güzel bir double din.
    https://www.atakantuning.com/Pioneer-AVH-165-DVD-Double-Teyp,PR-1018.html
    Ya da 710tl ye avh 265bt alabilirsiniz, bluetooth ta mevcut bunda.

Hoparlör boyutları 13cm diyor ama açıp bakın bir 16cm olabilir önlere. Bakıp 16cm uyar mı soylerseniz ona göre hoparlör önerisi yapmak kolay olur.

• 13 hocam baktım ancak 16 da söyleyebilirsin ayarlatırım ben onları , verdiğin teyp güzel fakat şimdi benim üstteki verdiğim teyp daha iyi ses kalitesine sahip değil mi bilgim pek yokta hocam, yani lcd ekranı olsada olur olmasada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.