Şimdi Ara

Sistem için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

M2V-MX SE VIA K8M890 AM2 VGA ANAKART
    Athlon 64 X2 4200+ AM2 (2.2GHz, 1024K, AM2) BOX İşlemci
    2gb DDR2 Ram (Marka Model bilmiyorum tam olarak)
    Asus X1050 512mb Ekran Kartı
    WD 160GB 2MBcache 7200rpm SATA2 Harddisk
    350Watt Güç kaynağı ( Yine marka model bilmiyorum)

Şimdi ben bu sistemi oyunlar için biraz geliştirmek istiyorum fakat neresinden başlıyacağımıda pek bilemedim. Bide bu konularda pek pratiğimde yok bi kaç parça üşünüyorum bu konuda biraz yardım edermisiniz??

1-Ekran Kartı olarak 9600 gt sonic 512mb düşündüm ama bu anakart onu destekliomu tam bilmioyorum başka tavsiyeniz varmıdır.
    2- Hard Diski arttırmak istiyorum bu konuda bi kaç şey kafama takıldı: Harici harddisskler dahililer gibi kullanılabilyormu yani içine bi prg- oyun vs yüklenip istenilen anda açılabiliomu??. Yoksa Harici yerine dahili alsam bi sorum çıkarmı (Format fln gerekmesinde)
    3. 5.1 ses sistemi bağlıcam illa ses kartı gerekirmi yoksa onboard ses yine güzel çıkıomu??
    4 - Ekran kartı, işlemci fln deiştirsem 350 W yeterli olurmu
    5- Dvdwriter lazım önerebilceğiniz bi markalar nedir.
    6- Birde pc açılınca Harddisk için donanımı güvenle kaldır die yazı çıkıp duruo neden olabilir
    7- Piyasadaki oyunları ortalama bi şeklide oynamak için başka neyi deiştirmem gerekir.
    8- Birde sizce vistaya geçemek mantıklımı şu an için

Sorularım donanımdan çok harici bileşenler için gibi oldu biraz ama yardım ederseniz sevinirim yaklaşık 800 ytl bütcem var ama bunun 200 -250 civarı harici bileşene gidecek yani donanım için 500 -550 gibi bi param kalıo buna göre yardım ederseniz çok sevinirim.şimdiden teşekürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.