Şimdi Ara

Sistem ilk açılışta Hdd yi görmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an farklı iki anakartta birisi Asus AMD işlemci için Diğeri Asrock p4vm800 birisinde ide diğerinde sata hdd var hdd ler samsung. Makineyi ilk açtığıda hdd yi görmüyor. Sonra reset e basınca hdd yi görüyor ve hiç problemsiz çalışıyor. Lütfen yardım edin yoksa kafayı sıyıracağım.

• BİOS' u default yaptın mı? Söylediğin ilginç birşey! Birincide olmaz, ikincide tanırım Yaptıysan Kabloları bir kontrol et.
  • evet biosdan kaynaklı bir sorun gibi gözüküyor ilk başta arkadaşın dediğini yap olmazsa hdd kablolarını kontrol et ramlerini de çıkartıp takmayı dene
  • HDD SATA 2 İSE BÖYLE PROBLEMLERİ VAR BUNDAN 3 HAFTA ÖNCE MSI ANAKART VARDI VE Bİ GÖRÜYOR Bİ GÖRMÜYORDU MESELA 10 KEZ RESETLİYORDUM BUNUN SADECE 4 DÜNDE GÖRÜYORDU DİĞER 6 SINDA GÖRÜYORDU BIOS GÜNCELEMESİ YAPTIM OLMADI DEFAULT YAPTIM OLMADI EN SONUNDA ANAKARTI DEĞİŞTİRDİK GIGABYTE TAKTIN SORUN FALAN KALMADI ŞİMDİ 10 DA 10 YAPIYOR KARAR SENİN
  • arkadaşlar biosla alakalı bayağı bir uğraştım. Kaç defa default yaptım bende bi,lmiyorum. Hatta yeni biosu indirip onu bile yükledim. yine olmadı. Ulusoy demişin sata 2 ise yapıyor tamam kabul ama ide de niye yapar ben bunu anlamadım. Arkadaşlar lütfen bu problemle daha önce karşılaşan ve bu problemi aşan birisi yazsın. Rutin yapılabilecek herşeyi denedim ben.
  • IDE DİSK İSE IDE KABLOLARINI DEĞİŞTİRMEYİ DENEDİMİ BEN İLK DEFA DUYORUM IDE DİSKLERİN TUTARSIZ DAVRANDIĞIN
  • hem ide de hemde satada var şu an aynı problem. Bende anlamış değilim. Kafayı yemek üzereyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de benzer bi sorun var bilg ilk acılısta hdd de n boot etmiyor xp yuklerken normal bi sekilde yukluyor ama resetleyip tekrar acacagı zaman hddi okuyamıyor ve sistem yuklenemedi hatasaı veriyor hdd i de yeni aldım degisen bişi olmadı biosu resetledim defalarca gene olmadı
  • Çözüm bulan varmı arkdaşlar. ?
  • ilginc bi durum. kabloyu değiştir jumper ayarlarında değişiklik yap....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.