Şimdi Ara

Sistem İyi Olmasına Rağmen GTA 5 Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemim güçlü nerdeyse hiçbir oyunda veya programda bir sıkıntı yaşamıyorum. Bilgisayarı ilk aldığım zamanlarda GTA 5 tede sorun yaşamıyordum ama uzun zaman oluyorki GTA 5 te kasma donma sorunarı yaşıyorum 60 FPS sabit alırken aniden oyun 1 FPS ye düşşebiliyor yada sürekli donmalara başlıyor. Farkettiğim bir olay var oda oyunda ses efekleri çıktığı zaman oyun kasabiliyor örnek olarak yolda arabayla hızllıca ilerliyorum oyun hafiften kasmalara başlıyor normal gibi geliyor bu gözüme ama adamın biri bana Minigun la sıkmaya başlıyor füze atıyor yada bieşyler patlatıyor aniden oyun ses efektiylle beraber kasıyor donmalara başlıyor. İnternette bayağa araştırdım ama geçerli bir çözüm bulamadım bir yardım ederseniz.

Cihazım
    Monster Tulpar T7 v3.3

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T7-V3-3.html#.WLcKojvyiUk

• Aynı Sorun bendede var. Bende monster abra a7 v6.4.1 kullanıyorum. Oyundan soğdum resmen. Bir de normalde oyun açıkken pc ısınırken gta 5 de diğer oyunlar kadar çok ısınmıyor. Sildim tekrar yükledim oyunu yine olmadı.Ayrıca torrentten indirdiğim gta 5 hiç kasmıyordu şu anki steamden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmailDogu -- 4 Mart 2017; 0:9:57 >
  • İsmailDogu İ kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben sorunu çözer gibi oldum bak NVIDIA sitesinden son sürüm sürücüyü indir sonra eski sürücüyü tamamen sil bilgisayarı yeniden başlat ve seni sürücüyü kur tekrar yeniden başlat sonra yüklü değilse NVIDIA Ezperience yi kur ordan oyun buldan GTA yı programa buldur ardından grafik ayarlarını optimize değilde böyle tam ortalara çek kaydet. Gir oyuna grafikler çok oynamadan biraz kasma sorununu halledebiliyorsun. Ama bende şöyle oldu 2-3 gün sonra tekrar kasmaya başladı. Sanırım bu Monster la alakalı Gelişmekte olan bir şirketten %100 kusursuz olmasını bekleyemeyiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 YETERLİ SİSTEMDE KASMA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.